Μετά από 22 χρόνια έγγαμου βίου, η Victoria Beckham και ο David Beckham, φαίνεται να έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο. Τόση που δεν διστάζουν να αποκαλύψουν τα απόκρυφα σημεία τους μπροστά σε χιλιάδες followers.

Η Victoria υπηρέτησε τις επιθυμίες του γυναικείου κοινού της -αν όχι και του ανδρικού- , κάνοντας αυτό που κατά βάθος πολλοί ήθελαν. Ανέβασε, λοιπόν, τον David στην πισίνα να αράζει με το μαγιό του κατεβασμένο.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι έχει ήδη πάνω από ένα εκατομμύριο likes και φαίνεται να είναι η θεραπεία του Σαββατοκύριακου που χρειάζονταν ορισμένοι. Ίσως είναι από τις λίγες φορές που βλέπουμε την ανδρική «πίσω όψη»- πόσο μάλλον του Beckham- στο Instagram, για αυτό και έχει προκαλέσει πανικό στα social.

Σαφώς και ξάφνιασε τους 29,1 εκατ, followers της που δεν ήξεραν πώς να συμπεριφερθούν – στην τελική ποιος θέλει μπλεξίματα με την Victoria-. Μεταξύ των φωτογραφιών από τις πρόσφατες διακοπές της οικογένειάς της στις ΗΠΑ, έγραψε στην λεζάντα της επίμαχης φωτογραφίας του David δίπλα στην πισίνα, «Καλή Κυριακή, καλώς ήρθες» δίνοντας τα credits στον εαυτό της.

https://www.intronews.gr/4716-2-pele-afairesi-ogkou-epemvasi

Η συγγραφέας και παρουσιάστρια, Dawn O’Porter, συνοψίζει τη γενική αίσθηση που δημιουργεί η εικόνα λέγοντας: «Αυτή είναι η πιο απίστευτη πράξη γενναιοδωρίας που έχω δει». Από τα σχόλια δεν έλειπε και ο σύντροφος του Έλτον Τζον, Ντέιβιντ Φέρνις, αλλά και ο συγγραφέας Τζούνο Ντόσον.

Δεν ήταν η πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα που ο David Beckham μπαίνει στο επίκεντρο των συζητήσεων. Στις 4 Σεπτεμβρίου εμφανίστηκε στο Soccer Aid για την υποστήριξη της UNICEF και έκανε το ντεμπούτο του με το νέο, λευκό ξανθό λουκ του.