Απανωτά τα χτυπήματα για τον Kanye, ο οποίος δεν λέει να ηρεμήσει και να βάλει τα πράγματα σε μία τάξη. Σε αντίθεση με την Kim, που τον γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι και κάνει τη ζωάρα της με τον Pete Davidson. Βασικά, αυτό είναι που «τσούζει» τον ράπερ, αλλά η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

Στις πρόσφατες εξελίξεις αυτής της συμπεριφοράς που επιδεικνύει ο Kanye τους τελευταίους μήνες, το Instagram τον απέκλεισε προσωρινά, όπως αναφέρει το ΤΜΖ. Εκπρόσωπος της Meta, δήλωσε πως οι πρόσφατες αναρτήσεις του παραβίαζαν την πολιτική της πλατφόρμας για τη ρητορική μίσους, την παρενόχληση και τον εκφοβισμό, με αποτέλεσμα την 24ωρη απαγόρευση. Ευτυχώς, δεν γίνονται διακρίσεις με τόσο σόβαρα θέματα.

Σε μια πρόσφατα ρατσιστική προσβολή του ράπερ, ήταν για τον παρουσιαστή Trevor Noah. Η επίθεση αυτή ήρθε μετά τον σχολιασμό του Noah για τον χωρισμό του με την Kim και το πώς φερόταν ο ράπερ εν μέσω διαζυγίου τους.

«Έχεις κάθε δικαίωμα να παλεύεις για την οικογένειά σου. Αλλά πρέπει να ξέρεις τη διαφορά ανάμεσα σε αυτό και να πολεμάς την οικογένειά σου. Έχω ξυπνήσει πάρα πολλές φορές και έχω διαβάσει τίτλους για άντρες που σκότωσαν τις πρώην τους, τα παιδιά τους και μετά τους εαυτούς τους. Δεν θέλω ποτέ να διαβάσω αυτόν τον τίτλο για σένα», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Ο εκπρόσωπος της Meta είπε επίσης στο TMZ ότι η εταιρεία είναι έτοιμη να λάβει πρόσθετα μέτρα εάν υπάρξουν περαιτέρω παραβιάσεις στο μέλλον. Η δραστηριότητα του Kanye στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περιλάμβανε τη δημοσίευση δύο μουσικών βίντεο για το νέο του τραγούδι, τα οποία απεικονίζουν τον σύντροφο της Kim, που κακοποιήθηκε και βασανίστηκε.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr

Γιατί η Britney Spears έκλεισε ξανά τον λογαριασμό της στο Instagram

Volodymyr Zelensky: Το Netflix επαναφέρει την σειρά του – «Το ζητήσατε και επέστρεψε»