Τα 50α της γενέθλια γιόρτασε η Geri Halliwell και δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τον εορτασμό οι Spice Girls. Mel B, Mel C, Victoria Beckham και Emma Bunton έδωσαν το παρών και το γλέντησαν με την ψυχή τους σε αυτό το πάρτι όπου βρέθηκαν κι άλλα γνωστά ονόματα της βρετανικής ποπ κουλτούρας.

Το εν λόγω πάρτι ήταν κανονικά να γίνει τον περασμένο Σεπτέμβριο, όμως ο θάνατος της Ελισάβετ ανάγκασε την Halliwell να το αναβάλλει και να κάνει νέες προετοιμασίες. Αντιλαμβάνεται κανείς τι πάρτι έγινε που χρειάστηκε σχεδόν δύο μήνες για να το κάνει.

Όλες οι «Μπάχαρες» συνοδεύονταν από τους συζύγους τους και φήμες που τις θέλουν να λένε μεταξύ τους «τι μπαχάρια;», δεν έχουν εξακριβωθεί.

Αυτό που εξακριβώθηκε όμως μετά από το βίντεο που ανάρτησε ο David Beckham πριν λίγη ώρα, είναι ότι οι Spice Girls μπορούν να είναι ασυντόνιστες στον χορό, ακόμα και στο ίδιο τους το τραγούδι.

Στο βίντεο χορεύουν με το Say You ‘ll be There και η Victoria με την Mel C μας θυμίζουν πως κάναμε εμείς κάπου στα 25 μας στα πάρτι, που, μεθυσμένοι όντες, κουνούσαμε χέρια και πόδια ασυντόνιστα και μετατρέπαμε κάθε τραγούδι σε γηπεδικό σύνθημα. Λίγο πιο δίπλα, Geri Halliwell και Emma Bunton αγκαλιασμένες, συμμετέχουν στο τζέρτζελο, ενώ κάπου εκεί γύρω ήταν και η Mel B.

Ο David δείχνει να το διασκεδάζει και κάτι μας λέει πως διαθέτει στο κινητό του βίντεο με τα οποία θα εκβιάζει στο μέλλον τη Victoria για να του κάνει χάρες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham)

Η Victoria Beckham πόζαρε με το εντυπωσιακό της φόρεμα παρέα με τις Bunton και Mel C και εξέφρασε την αγάπη της για όλες τους.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Selena Gomez: Σε κόντρα με τη γυναίκα που της δώρισε το νεφρό της – «Συγγνώμη που δεν είπα τα ονόματα όσων γνωρίζω»

Η Gigi Hadid εγκατέλειψε το Twitter χαρακτηρίζοντας το βόθρο μίσους και μισαλλοδοξίας

Jennifer Lawrence: Η δόξα του Hunger Games, η πιο δύσκολη ταινία της καριέρας της και το επώνυμο του άντρα της