Είναι γνωστό πως ο βασιλιάς Κάρολος δεν είναι αγαπητός σε όλους τους Βρετανούς. Βέβαια, από το αγαπητός μέχρι το πετάω αυγά, έχει διαφορά. Ένας νεαρός άνδρας όμως, το έκανε πράξη, αφού πέταξε αυγά τόσο σε εκείνον όσο και στην Καμίλα, την ώρα που χαιρετούσαν το συγκεντρωμένο πλήθος κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής τους στο Γιορκ.

Όπως γράφει η Daily Mail, ο νεαρός φώναξε πρώτα πως η Βρετανία «χτίστηκε πάνω στο αίμα των δούλων» και στη συνέχεια πέταξε τα αυγά, χωρίς να βρουν στόχο ευτυχώς.

Οι αστυνομικοί αμέσως τον συνέλαβαν, με τον υπόλοιπο κόσμο να τον αποδοκιμάζει. Παρόλα αυτά, δεν ξέρουμε πόση ψυχραιμία μπορείς να έχεις όταν βλέπεις να εκσφενδονίζονται αυγά δίπλα σου, αλλά ο Κάρολος είχε μπόλικο. Για την ακρίβεια, το μόνο που έκανε ήταν απλά να κοιτάξει κάτω και στη συνέχεια να προχωρήσει κανονικά.

Η σημερινή επίσκεψη στο Γιόκ έγινε με αφορμή τα αποκαλυπτήρια ενός αγάλματος της Ελισάβετ Β’, όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα. Μετά το συμβάν, συναντήθηκαν με τον δήμαρχο και άλλους αξιωματούχους της πόλης.

Διαβάστε ακόμη: Sean Penn: Έδωσε το Όσκαρ του στον Zelensky – «Όταν κερδίσει η Ουκρανία, φέρ’ το ο ίδιος στο Μαλιμπού»