Ο Zac Efron, τον οποίον όλοι γνωρίσαμε από την συμμετοχή του στο High School Musical, έχει ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα στο Hollywood. Οι έντονες γωνίες του είναι χαρακτηριστικές, ωστόσο τον τελευταίο χρόνο το σαγόνι του είναι εμφανώς διαφορετικό.

Καθώς ο ηθοποιός «πάτησε» πρόσφατα τα 35, πολλοί θεώρησαν ότι η αλλαγή στο πρόσωπό του έγινε λόγω κάποιας πλαστικής επέμβασης ώστε να φαίνεται πιο «αντρικό», καθώς ο ίδιος είχε πάντα αυτό που θα λέγαμε «babyface».

Ο ίδιος κουράστηκε με τις φήμες περί πλαστικών επεμβάσεων και έκανε ένα βίντεο για να δώσει εξηγήσει στο που ακριβώς οφείλεται αυτή η αλλαγή στο πρόσωπό του και συγκεκριμένα στο σαγόνι του. Δεν το αποδίδει σε πλαστική αλλά σε ένα ατύχημα που είχε μέσα στο σπίτι, το οποίο του προκάλεσε αυτήν την παραμόρφωση.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μέσα στο 2021 έτρεχε μέσα στο σπίτι του και γλίστρησε επειδή φόραγε κάλτσες. Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει πάνω σε ένα γρανιτένιο διακοσμητικό που είχε στο σαλόνι. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι το χτύπημα τον άφησε αναίσθητο και όταν συνήλθε το σαγόνι του «κρεμόταν».

Έτσι, καθώς τραυμάτισε τους μυς του σαγονιού του, όσο καιρό του πήρε να αναρρώσει αυτοί μεγάλωσαν. «Όσο περισσότερο χρησιμοποιείς τους μυς του σαγονιού σου, αυτοί μεγαλώνουν. Επειδή οι δικοί μου είχαν ατροφήσει, όταν άρχισα να τους χρησιμοποιώ έντονα, έγιναν τεράστιοι».