Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, η Jessica Alba γύρισε τον χρόνο πίσω και μίλησε για τα επαγγελματικά της βήματα στο Hollywood, που μόνο εύκολα δεν ήταν αφού συνοδεύονταν από αρκετό σεξισμό.

Η ίδια έχει εγκαταλείψει εδώ και χρόνια την υποκριτική και τον χλιδάτο κόσμο του Hollywood και έκανε στροφή στην καριέρα της, που της αποφέρει πλέον πολλά εκατομμύρια στους τραπεζικούς της λογαριασμούς. Η εταιρεία της «The Honest Company» την έχει κάνει, στο σήμερα, μια ισχυρή επιχειρηματία, ωστόσο η απόφασή της να αφήσει τα πάντα πίσω της, το 2008, ήταν για να γίνει μια υγιής μαμά. Έχοντας δημιουργήσει οικογένεια με τον Cash Warren, δεν μετανιώνει για όσα ακολούθησαν έκτοτε.

https://www.intronews.gr/5079-2-o-prostatis-ben-affleck-i-stigmi-pou-o-ithopoios-ebodizei-thavmasti-na-vgalei-fotografia-me-tin-jennifer-lopez

Η ηθοποιός μίλησε για όσα βίωσε όταν ξεκινούσε την καριέρα της στην υποκριτική, λέγοντας πως «πάντα ήθελα να μου συμπεριφέρονται με τον τρόπο που έβλεπα να συμπεριφέρονται στους άνδρες», πράγμα που δεν συνέβη.«Στους άνδρες έλεγαν ‘Ω, είσαι πολύ έξυπνος’ κάθε φορά που είχαν μια ιδέα για έναν χαρακτήρα που υποδύονταν ή το σενάριο, ενώ στις γυναίκες έλεγαν ‘Τι; Έχεις άποψη;’», και πρόσθεσε: «Ήταν λες κι εσύ έμοιαζες επιθετική ενώ ένας άνδρας έμοιαζε αποφασιστικός και δυναμικός».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Alba (@jessicaalba)

Οι εμπειρίες την «αρκετά καταπιεστικές με πολλούς τρόπους στο θέμα της ισότητας για τις γυναίκες». Παρά τον σεξισμό, βέβαια, η Jessica Alba κατάφερε να κάνει μια αξιοσημείωτη καριέρα. Κοιτάζοντας πίσω, η ηθοποιός και επιχειρηματίας είπε στο People ότι δεν ένιωσε πραγματικά ενδυναμωμένη μέχρι που επέτρεψε στον εαυτό της να νιώσει έτσι. «Για πολύ καιρο, ένιωθα ότι δεν το άξιζα. Το να προσπαθείς να πετύχεις έναν στόχο είναι ένα πράγμα, αλλά το να δώσω στον εαυτό μου τον χώρο του να είμαι επιτυχημένη και να το αναγνωριζω αυτό, ή ακόμα και το να δώσω χώρο στον εαυτό μου να νιώσω έξυπνη, αυτό ήταν δύσκολο».