Ακόμα ένα περιστατικό ωμής βίας, που θυμίζει τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς από τον σύντροφό της στη Φολέγανδρο, όπου παραθέριζαν τον περασμένο μήνα. Ο 27χρονος και η 25χρονη πήγαν στο νησί της Σκόπελου προκειμένου να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, οι οποίες εξελίχθηκαν στον απόλυτο εφιάλτη για την κοπέλα. Ο σύντροφός της, την ξυλοφόρτωσε μετά από ένα καβγά που είχαν, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο αστυνομικό τμήμα και στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ένα πρωί η νεαρή κοπέλα φέρεται να μην είπε «καλημέρα» στον σύντροφό της, κάτι που τον εξόργισε και από τότε συμπεριφερόταν άσχημα. Όταν επιβιβάστηκαν στο ΙΧ τους για να μεταβούν σε παραλία, ο καβγάς συνεχίστηκε και η κοπέλα, όταν το όχημα ακινητοποιήθηκε, έφυγε μόνη της, για να επιστρέψει στα δωμάτια που νοίκιαζαν.

Μετά από λίγο έφτασε στο δωμάτιο και ο 27χρονος και τότε ξεκίνησε ο καβγάς. Η νεαρή ζήτησε χρήματα για να επιστρέψει στον Βόλο και στη συνέχεια σπίτι της, διακόπτοντας τις διακοπές. Ο άνδρας φέρεται να έγινε έξαλλος και την έπιασε από τα μαλλιά, την χτύπησε σε σημεία του σώματος και σε έναν τοίχο του δωματίου, την εξύβρισε και της πήρε το κινητό τηλέφωνο που κρατούσε.

Από τα νεύρα του έσπασε και μία λάμπα του καταλύματος. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, μετά από τις φωνές που ακούστηκαν, η οποία βρήκε τη νεαρή κλειδωμένη στο μπάνιο. Ο 27χρονος συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ αποφασίστηκε η διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης επί της αυτόφωρης διαδικασίας.

Φωτογραφία: Unsplash.com/
Evangelia Pap