Ο γιατρός Μανώλης Φραγκάκης, με καταγωγή από τα Χανιά, έκανε μια ανάρτηση στο facebook, με στόχο τους ανεμβολίαστους που παραμένουν αρνητές και χρησιμοποιούν λαθεμένα επιχειρήματα.

Αναφέρθηκε αρχικά σε όσους διστάζουν να κάνουν το εμβόλιο, αντιλαμβανόμενος τον φόβο τους, αλλά ο φόβος των υγειονομικών απέναντι στα προβλήματα που αφήσει ο κορονοϊός στον ανθρώπινο οργανισμό είναι μεγαλύτερος.

https://www.intronews.gr/3950-2-koronoios-anisihia-deikti-thetikotitas-lockdown-periohes

Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «μέσα σε ένα 24ωρο οι πνεύμονες ασπρίζουν και καταρρέουν, πως άνθρωποι νέοι βρίσκονται για μέρες διασωληνωμένοι, και στην σχεδόν απίθανη περίπτωση πλέον που αποσωληνωθούν, θα έχουν τρομερές επιπλοκές για το υπόλοιπο της ζωής τους».

Σε ένα άλλο σημείο της ανάρτησης του απαντά σε όσους επιλέγουν να διαδίδουν fake news για την πανδημία και το εμβόλιο. Χαρακτηριστικά τους παροτρύνει να σταματήσουν την «κάθε βλακεία» γιατί «δεν είναι πλάκα».

«Κανείς δεν θέλει να σας αλλάξει το έρημο το dna, κανείς δεν θέλει να πεθάνετε για να ζήσουν στον κόσμο οι εκλεκτοί, το εμβόλιο δεν είναι το χάραγμα του Αντιχρίστου, το Μπέργαμο είχε νεκρούς στα καμιόνια- και μέσα σε αυτά ήταν και φίλος μου, και όσοι πεθαίνουν στα νοσοκομεία δεν είναι ηθοποιοί» γράφει στην ανάρτησή του.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Μανώλη Φραγκάκη: