Η Τζίτζι Χαντίντ, όπως και η αδερφή της Μπέλα, είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις τόσο διάσημων προσώπων που έχουν μιλήσει ανοιχτά υπέρ της Παλαιστίνης και κατά τους Ισραήλ για όσα συμβαίνουν εδώ και σχεδόν δύο μήνες στη Γάζα.

Εσχάτως μάλιστα, προέβη σε μια ανάρτηση όπου υποστήριζε ότι το Ισραήλ «είναι η μόνη χώρα που κρατάει αιχμαλώτους μικρά παιδιά» και στην ανάρτηση είχε την εικόνα ενός 13χρονου που είχε προβεί σε μια μαζική επίθεση με μαχαιρώματα στην Ιερουσαλήμ.

Αυτή της η ανάρτηση είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και η ίδια, ενδεχομένως πιεζόμενη και από τους μάνατζερ της, είχε ζητήσε συγγνώμη για τους ισχυρισμούς της. Η συγγνώμη αυτή ίσως δεν είναι αρκετή για να κρατηθεί ζεστή η σχέση της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ.

Όπως αναφέρει η DailyMail, οι τοποθετήσεις της ενδεχόμενα να προκαλέσουν πρόβλημα και αποπροσανατολισμό στην περίοδο προώθησης της ταινίας Maestro που ξεκινάει ο Κούπερ με στόχο να έχει και οσκαρικές υποψηφιότητες και από το περιβάλλον της επικοινωνείται ότι και η ίδια η Τζίτζι Χαντίντ το σκέφτεται πλέον διπλά και τρίδιπλα πριν πει το οτιδήποτε.

Τζίτζι Χαντίντ ανάρτηση για Ισραήλ

Έκαψε γέφυρες στήριξης με όσα είπε η Τζίτζι Χαντίντ

«Δεν είναι πως έχουν κάνει κάτι δημόσια με τον Μπράντλεϊ, αλλά καθώς αυτός ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της νέας του ταινίας και ελπίζει να πάρει υποψηφιότητα, δεν θα ήθελε να τον δει να δίνει εξηγήσεις για κάτι που θα πει ή θα κάνει η ίδια.

Δεν θέλει να προκαλέσει κάποια παράπλευρη ζημιά στην καριέρα του και στη σχέση που επιδιώκουν να έχουν. Η Τζίτζι Χαντίντ πρόκειται να μείνει μακριά από το επίκεντρο για τις επόμενες εβδομάδες, να “σκοτώσει” τα λόγια της και θέλει να δει πού θα την οδηγήσει η συγγνώμη της. Πολλοί άνθρωποι έχουν ενοχληθεί από τις λέξεις της και έχει επίδραση και στη ζωή της. Δεν φοβάται για τη ζωή της, αλλά ξέρει πως έκανε συνεργάτες της τωρινούς και μελλοντικούς να νιώσουν άβολα.

Θέλει να χτίσει φράχτες, να προστατευτεί, να μάθει από όλο αυτό και όχι να την κάνουν cancel, καθώς νιώθει πως έκανε ένα λάθος», αναφέρει άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της Τζίτζι Χαντίντ.

«Τώρα, πρέπει να περάσει από τη διαδικασία της συγχώρεσης και να ελπίζε πως οι άνθρωποι θα την στηρίξουν εξίσου με τον τρόπο που μίλησαν εναντίον της. Και μόλις γίνει αυτό, θα επανέλθει στη δουλειά με μια προσπάθεια να επαναφέρει την εμπιστοσύνη που χάθηκε από τα πρόσφατα σχόλια της. Θέλει πολύ να διορθώσει τα πράγματα και έχει άγχος για το πώς θα εξελιχθούν. Ωρίμασε από όλο αυτό».