Ο Ρομά, ο οποίος φέρεται σε βίντεο που έχει αναρτήσει να απειλεί ότι θα σκοτώσει αστυνομικούς, με νέα του ανάρτηση δείχνει να τα «γυρνάει καθώς ζητά συγγνώμη για όλα όσα ελέχθησαν , καθώς ήταν πάνω σε κάποια στιγμή έντασης.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ελλάδα, την πατρίδα μου, μέσα από την ψυχή μου, όχι από φόβο» λέει στο νέο βίντεο που ανάρτησε. «Ήταν ο θυμός και τα νεύρα. Πάνω εκεί δεν ξέρεις τι λες. Νιώθω άσχημα κι εγώ και γι’ αυτό το διέγραψα. Αυτός που πέθανε είναι ξάδερφος της γυναίκας μου».

Στη συνέχεια έκανε νύξη για τους αστυνομικούς, καθώς όπως λέει «το ξέρουμε ότι είσαστε ρατσιστές χρόνια τώρα μαζί μας, με τα Ρομά, δεν ξέρω γιατί».

Συμπλήρωσε πως η Αστυνομία «θέλει πόλεμο μαζί μας», καθώς τόνισε πως είναι η τρίτη περίπτωση που ένα παιδί Ρομά χάνει με αυτόν τον τρόπο τη ζωή του». Είπε επίσης ότι η Αστυνομία βγάζει στελέχη «χωρίς εκπαίδευση», τα οποία «παίρνουν όπλο» και «σκοτώνουν επειδή δεν σταματάει κάποιος με το αυτοκίνητο».

Τελειώνοντας, είπε ξανά πως «τα έβαλα με την Ελλάδα γιατί στο βίντεο έβριζαν το νεκρό το παιδί, ενώ ακόμη δεν το έχουν θάψει. Ζητάω συγγνώμη, αλλά πρέπει να ηρεμήσει η αστυνομία. Να μπει τέλος. Να μην σκοτώνουν τα παιδιά, γιατί θα γίνει αλήθεια πόλεμος. Κάθε γονιός θα αντιδράσει. Εκεί που είναι να σκοτώνουν τα παιδιά μας, γιατί να μην τους σκοτώνουμε εμείς;»

Η ανάρτηση του Ρομά που οδήγησε στην έρευνα

Ο Ρομά σε προχθεσινό του βίντεο ανέφερε: «Σκοτώσανε άλλο ένα 17χρονο παιδάκι, όλα καλά, δεν τρέχει τίποτα. Όταν όμως οι γύφτοι, γίνει πόλεμος, που εύχομαι να γίνει πόλεμος, θα είμαστε οι πρώτοι, οι εχθροί της Ελλάδας. Εγώ συγκεκριμένα θα σκοτώσω όλους τους Αστυνομικούς και θα σκοτώνω κάθε Έλληνα μπροστά μου. Με τόσο ρατσισμό με τόση κακία μέσα σας, εγώ θα σας τινάξω τα μυαλά στον αέρα. Γ@@@@ ο κράτος ο Ελληνικός, γ@@@ η Ελληνική. Γ@@@@ όλοι. Πουτ@@@ δολοφόνοι».