Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχτηκαν στην Πάτρα, όταν ομάδα Ρομά επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο αστικού ΚΤΕΛ και δημιούργησαν επεισόδια.

Συγκεκριμένα, ο οδηγός κατήγγειλε στη Διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ, δέχθηκε επίθεση από τους άντρες ενώ εκτός από τον ξυλοδαρμό τού πέταξαν και ένα ποτήρι με καφέ.

Περιγράφοντας τι ακριβώς συνέβη, ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Γιάννης Ρήγας είπε ότι κάποιοι Ρομά ανέβηκαν την Τετάρτη στο συγκεκριμένο λεωφορείο της γραμμής και αρνήθηκαν να πληρώσουν εισιτήριο. Ο οδηγός τούς έκανε παρατήρηση και μεταξύ τους άρχισε έντονος διάλογος.

Ο οδηγός τούς παρακάλεσε να κατέβουν από το όχημα και τότε εκείνοι τον χτύπησαν στο πρόσωπο ενώ ένας του πέταξε στο πρόσωπο το ποτήρι με τον καφέ που κρατούσε.

Μέχρι ο οδηγός να προλάβει να αντιδράσει και να καλέσει τις Αρχές, οι Ρομά είχαν εξαφανισθεί. «Είναι γεγονός ότι η παραβατικότητα της συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας έχει αυξηθεί. Όχι από όλους, αλλά από συγκεκριμένα άτομα τα οποία γνωρίζει η Αστυνομία το πώς κινούνται» δήλωσε ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χάρης Τσίτσικας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλούνται επεισόδια με πρωταγωνιστές Ρομά στα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων.