Ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία ο νεαρός Ρομά που απειλούσε με βίντεο του στο TikTok ότι θα σκοτώσει αστυνομικούς και Έλληνες, με αφορμή το θάνατο του 17χρονου Ρομά στη Βοιωτία από τα πυρά αστυνομικού.

«Σκοτώσανε άλλο ένα 17χρονο παιδάκι κι επειδή ήταν Ρομά δεν τρέχει τίποτα. Εύχομαι να γίνει πόλεμος και οι γύφτοι θα είμαστε οι πρώτοι εχθροί της Ελλάδας. Εγώ συγκεκριμένα θα σκοτώσω όλους τους αστυνομικούς και θα σκοτώνω κάθε Έλληνα μπροστά μου. Με τόσο ρατσισμό, τόση κακία μέσα σας, εγώ θα σας τινάζω τα μυαλά στον αέρα», λέει μεταξύ άλλων στο βίντεο.

Το βίντεο μετά από λίγο κατέβηκε, ο χρήστης δημιούργησε νέο λογαριασμό ενώ ανάρτησε ένα δεύτερο απολογητικό βίντεο που ζητάει συγγνώμη, δηλώνει πολλές φορές ότι είναι Έλληνας και ο ίδιος, ενώ προσθέτει ότι το βίντεο έγινε πάνω στον θυμό και τα νεύρα του. Επίσης πρόσθεσε ότι ο 17χρονος ήταν ξάδερφος της γυναίκας του.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία ότι ο νεαρός ανήκει σε οικογένεια Ρομά που έχει σχέση οικογενειακή με εγκληματική οργάνωση που έχει κατηγορηθεί για εκβιάσεις, ξυλοδαρμούς, ναρκωτικά, όπλα, μέχρι και ανατινάξεις ATM. Φαίνεται επίσης ότι Μέλη της ίδια οικογένειας συμμετείχαν στη συμπλοκή μεταξύ της συνοδείας των τράπερ Light και Snik στα βραβεία του Mad πριν δύο χρόνια. Στο Twitter εξάλλου έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες του να ζει χλιδάτη ζωή με παρέα γνωστούς τράπερς.

Χλιδάτη ζωή για τον 27χρονο Ρομά που απειλούσε ότι θα σκοτώσει αστυνομικούς