Η παθολογική ζήλια φαίνεται να «όπλισε» το χέρι 24χρονου στον Πειραιά -όπως ομολόγησε ο ίδιος-, που σκότωσε την σύντροφό του με μία σφαίρα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας τηλεφώνησε ο ίδιος στο αστυνομικό τμήμα Δημοτικού Θεάτρου και είπε στους αστυνομικούς ότι είχε σκοτώσει τη 19χρονη σύντροφό του.

Οι αστυνομικοί όταν πήγαν στο διαμέρισμά της εντόπισαν τη γυναίκα μέσα σε μια λίμνη αίματος και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία είχε δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι.

Αυτή την ώρα ο άνδρας περιγράφει τις σκηνές και τι προηγήθηκε της γυναικοκτονίας ενώ οι αστυνομικοί κάνουν φύλλο και φτερό το διαμέρισμα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών όταν δολοφόνησε με 2 σφαίρες την σύντροφό του. Συγκεκριμένα, είχε «σνιφάρει» μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης.

Εκείνος δούλευε σε ένα μπαρ στην Τρούμπα και μόλις είχε επιστρέψει από τη δουλειά του όταν έγινε το μοιραίο. Το ίδιο και η 19χρονη που εργαζόταν σε νυκτερινό κατάστημα στην Καλλιθέα.

Τότε, άρχισαν να τσακώνονται και αιτία όπως είπε ο ίδιος ο 24χρονος Αλβανός στους αστυνομικούς, ήταν ότι ζήλευε την κοπέλα.

Σε ένα ξέσπασμα θυμού έβγαλε το πιστόλι που είχε πάρει πριν ένα χρόνο από κάποιους Ρουμάνους (σύμφωνα με τα λεγόμενα του ιδίου) και πυροβόλησε την 19χρονη ομοεθνή του δύο φορές στο κεφάλι.

Μόλις κατάλαβε τι είχε κάνει, τηλεφώνησε ο ίδιος στην Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο βρήκαν τη γυναίκα νεκρή και τον δράστη να τους περιμένει.

Του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.