Την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου προκάλεσε ο άγριος βασανισμός δεσποζόμενου σκύλου ράτσας χάσκι, στην Αράχωβα που τελικά έχασε τη ζωή του.

Tην παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου προκάλεσε η κτηνωδία που σημειώθηκε στην Αράχωβα με τον άγριο βασανισμό δεσποζόμενου σκύλου που τελικά έχασε τη ζωή του.

Το περιστατικό που έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο, οδήγησε την αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστασία Μασούρα που έχει την εποπτεία των εισαγγελικών αρχών για την προστασία των ζώων σε παρέμβαση.

Η κυρία Μασούρα απέστειλε παραγγελία για κατεπείγουσα έρευνα προς εντοπισμό του δράστη στην Εισαγγελία Λειβαδιάς, όπου υπάγεται η Αράχωβα, ενώ ζήτησε άμεση ενημέρωση για τις εξελίξεις.

Η κτηνωδία στην Αράχωβα όπου με αιχμηρό αντικείμενο, όπως διαπιστώθηκε από την κτηνιατρική εξέταση, βασανίστηκε το τετράποδο, έχει κινητοποιήσει ήδη τις αστυνομικές και δημοτικές αρχές της περιοχής.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν περαστικός ο δράστης της κακοποίησης» λένε φιλοζωικές οργανώσεις

Σύμφωνα με την εκτίμηση της επικεφαλής της Πανελλήνιας Ομάδας για την κακοποίηση των ζώων, Μάρθας Πουλτίδου «δεν υπάρχει περίπτωση να είναι περαστικός αυτός που το έκανε, το ζώο δεν υπάρχει περίπτωση να ακολουθήσει έναν άγνωστο άνθρωπο. Ήξερε τους δράστες»

«Είμαστε στο ψάξιμο. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε να περάσει έτσι αυτό» διεμήνυσε η ίδια το πρωί της Δευτέρας μιλώντας στο MEGA.