Το μακάβριο παζλ συνεχίζεται στα Χανιά ενώ εντοπίζονται τα μέλη που ανήκουν στον Ινδό, περίπου 30 ετών άνδρα που βρέθηκε τεμαχισμένος κατά τη διαδικασία διαλογής απορριμμάτων.

Αναμφίβολα οι Αρχές καλούνται να ιχνηλατήσουν την εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση εξιχνίασης της διαφαινόμενης δολοφονίας. Σαφώς και διαπιστώνεται πως εκείνος οι εκείνοι που σκότωσαν και κατακρεούργησαν τον Ινδό, φέρθηκαν με τον πλέον βάναυσο και απάνθρωπο τρόπο.

Μέχρι στιγμής όμως οι έρευνες μοιάζουν να αποδίδουν. Σιγά σιγά σχηματίζεται μία εικόνα που υποδεικνύει τα νοσηρά ψίχουλα που θα οδηγήσουν εν τέλει στα ανθρωπόμορφα τέρατα που τεμάχισαν τον Ινδό άντρα.

Την Τρίτη (18/7) αργά το βράδυ, στο Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης Απορριμμάτων, εκτός σαφώς από το κεφάλι και τα πόδια (τα οποία ήταν κομμένα από τα γόνατα και κάτω), εντοπίστηκαν και σπλάχνα που ανήκουν στον Ινδό. Οι αποκαλύψεις όμως δεν τελείωσαν εκεί, αφού το απόγευμα της Τετάρτης (19/7) εντοπίστηκε και μέρος του κορμού του, από τη μέση μέχρι το ισχίο.

Ινδό, διαλογή απορριμάτων

Στα ίχνη των «τεράτων» που κατακρεούργησαν τον Ινδό

Παρά την κάκιστη κατάσταση στην οποία βρέθηκαν τα μέλη του άντρα, οι Αρχές με τη βοήθεια του ιατροδικαστή Γιώργου Μυλωνάκη εξακρίβωσαν κάποια από τα στοιχεία της ταυτότητας του θύματος.

Πρόκειται για άνδρα ινδικής καταγωγής ή κάποιου «συγγενικού» φύλου, περίπου 30 ετών, τον οποίο όμως τις τελευταίες ημέρες δεν αναζήτησε κανείς. Η Αστυνομία έχει ρίξει το βάρος της στην ινδική κοινότητα, όπως επίσης στις εθνικότητες που διατηρούν σχέσεις, όπως το Πακιστάν ή το Μπανγκλαντές, προκειμένου να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το θύμα.

Ωστόσο, είναι εξαιρετικά πιθανό ο άτυχος άνδρας να βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα και να μην κατείχε νομιμοποιητικά έγγραφα. Όσον αφορά, πάντως, τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε το έγκλημα, η μακροσκοπική νεκροψία κάνει λόγο για ημερομηνία θανάτου μέσα σε ένα διάστημα μεταξύ πέντε έως δέκα ημερών.

Καθοριστική, πάντως, αναμένεται η ιατροδικαστική γνωμάτευση, καθώς οι αστυνομικοί περιμένουν πρωτίστως να μάθουν με τι εργαλείο έγινε ο τεμαχισμός. Εκτιμάται πως αυτό θα δείξει πολλά στοιχεία για εκείνον που κομμάτιασε τον Ινδό.

Όλα δείχνουν… Ρέθυμνο

Θα πρέπει να σημειωθεί ωστόσο -κατά πληροφορίες του zarpanews.gr- πως οι Αρχές εκτιμούν ότι το έγκλημα συνέβη στο Ρέθυμνο. Κι αυτό διότι μαζί με τα μέλη της σορού του νεαρού άνδρα εντοπίστηκαν κι αποδείξεις από αγορές προϊόντων που πουλήθηκαν στο Ρέθυμνο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στις σακούλες υπήρχαν και άδεια μπουκάλια σπρέι. Σύμφωνα με τα στελέχη του εργοστασίου, υπήρξαν όντως δρομολόγια από το Ρέθυμνο στα Χανιά, καθώς το συγκεκριμένο εργοστάσιο έχει αναλάβει τη διαλογή των απορριμμάτων του γειτονικού νομού, στο πλαίσιο της ανακύκλωσης.

Έχουν μάλιστα εντοπιστεί τα δύο απορριμματοφόρα τα οποία μετέφεραν τα σκουπίδια και οι διαδρομές τους έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών. Πάντως, η Αστυνομία βρίσκεται επί ποδός, καθώς σύμφωνα με τους υπευθύνους στη διακομιδή απορριμμάτων τα υπόλοιπα μέλη του άνδρα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθούν στο αντίστοιχο εργοστάσιο Αμαρίου στο Ρέθυμνο.

Αυτό εξαρτάται από το αν ο δράστης έβαλε τα υπόλοιπα κομμάτια στον κλασικό πράσινο κάδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέχρι στιγμής ευρήματα είχαν τοποθετηθεί σε μπλε κάδο ανακύκλωσης.

Πρόκειται για κρίσιμο στοιχείο, καθώς οι Αρχές θέλουν οπωσδήποτε να εντοπίσουν τα χέρια, ώστε να εξεταστούν τυχόν δαχτυλικά αποτυπώματα και συνεπώς να εξακριβωθεί η ταυτότητα του θύματος.

Photo credits: creta24.gr, Κρήτη TV