Λίγες ώρες μετά την προαναγγελία του δικηγόρου του ότι θα παραδοθεί, ο 20χρονος αλβανικής καταγωγής που κατηγορείται για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού ως μέλος της ομάδας των 11 χούλιγκαν που σκότωσαν εν ψυχρώ τον 19χρονο, πληροφορίες λένε ότι ο νεαρός βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας, στη Κορυτσά.

Σε βάρος του είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα, μετά την φυγή του στην Αλβανία από το φυλάκιο της Κρυσταλλοπηγής. Συγκεκριμένα, πέρασε τα σύνορα στις 3 Φεβρουαρίου, μαζί με τον πατέρα και τη γιαγιά του. Σήμερα, οκτώ ημέρες μετά την διαφυγή του στην Αλβανία και αφού οι αστυνομικές αρχές έχουν συλλάβει τους 10 από τους 11 εμπλεκόμενους στη δολοφονία του Άλκη, ο 20χρονος Αλβανός υποχρεώθηκε να παραδοθεί και συνελήφθη.

Δολοφονία Άλκη: Οι καταθέσεις των δύο φίλων του – «Μας κάρφωσαν με το μαχαίρι…πήγα να τον σώσω προστατεύοντας τον με το σώμα μου»

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, ο 20χρονος επέβαινε στο λευκό αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε η ομάδα των χούλιγκαν που δολοφόνησαν τον Άλκη.

Αναφορικά με τις μαρτυρίες των υπολοίπων 10 δραστών και τις πληροφορίες της Αστυνομίας, ο 20χρονος που διέφυγε στην Αλβανία ήταν το πρόσωπο που κρατούσε ένα μαχαίρι κατά τη διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης στον Άλκη.