Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Φαίης Μπακογιώργου τον Οκτώβριο του 2021 στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μία εκ των τριών κατηγορουμένων που προφυλακίστηκαν νωρίτερα και συγκεκριμένα η 23χρονη αδελφή του θύματος φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία της αδερφής της, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι το έκανε, επειδή τη μισούσε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η 23χρονη να ζήτησε από την ανακρίτρια τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, καθώς επικαλέστηκε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Από την πλευρά τους, οι άλλες δυο κατηγορούμενες, μητερα και σπιτονοικοκυρά αρνήθηκαν την ανθρωποκτονία με την τελευταία να υποστηρίζει ότι λάτρευε το θύμα και δεν την έβλαψε. Η μητέρα της Έφης Μπακογιώργου δήλωσε τοξικοεξαρτημένη και αρνήθηκε την οποιαδήποτε συμμετοχή με τη δολοφονία.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομολογία της αδελφής του θύματος δε φέρεται να συνάδει με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν νωρίτερα μετά την απολογία τους ενώπιον της ανακρίτριας οι τρεις γυναίκες που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου τον Οκτώβριο του 2021 στην Κυψέλη.

Συγκεκριμένα, η 66χρονη σπιτονοικοκυρά, η 64χρονη μητέρα και η 23χρονη αδελφή της άτυχης κοπέλας κρίθηκαν προφυλακιστέες ενώ σε βάρος τους είχε ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση δια ενέργειας και με παράλειψη, εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα, διακοπή κύησης σε βαθμό κακουργήματος, επικίνδυνη σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου, απλή σωματική βλάβη κατά συρροή, συνέργεια σε εμπορία ανθρώπων.