Ακόμα μια δολοφονία μέσα στη μέση του δρόμου σημειώθηκε τα ξημερώματα, αυτήν τη φορά στα Πετράλωνα. Ένας άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς στην οδό Αλκμήνης, όταν άγνωστοι δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον του. Οι γείτονες στην περιοχή, που άκουσαν τους πυροβολισμούς, βγήκαν να δουν τι συμβαίνει και είδαν τον θανάσιμα τραυματισμένο άνδρα.

Οι δράστες είναι πιθανότατα δύο σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Το θύμα φέρεται να τους γνώριζε, καθώς συζητούσε μαζί τους πριν το πυροβολήσουν, ενώ πάνω του βρέθηκαν 5.000 ευρώ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δράστες τον πυροβόλησαν, το θύμα επιχείρησε να ξεφύγει, ενώ εκείνοι εξακολουθούσαν να πυροβολούν. Έφερε τραύματα στον θώρακα και στο κεφάλι. Πάνω στο θύμα βρέθηκε κι ένα κινητό τηλέφωνο, αλλά όχι όπλο.

Οι δράστες φαίνεται να διέφυγαν με τα πόδια, ενώ ερευνάται αν υπήρχε όχημα διαφυγής σε κοντινό σημείο. Στο σημείο βρέθηκαν 15 κάλυκες, ενώ ο άνδρας που πυροβολήθηκε, είναι καταχωρημένος στα αρχεία της Αστυνομίας με πολλά ονόματα και διάφορες υπηκοότητες.

Μια από τις υπηκοότητες που έχει καταγραφεί είναι και η τουρκική.  Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν συμβόλαιο θανάτου, αφού δόθηκε χαριστική βολή στο θύμα. Πιθανόν είναι η μαφιόζικη δολοφονία να σχετίζεται με τους πυροβολισμούς στην πλατεία Βάθη την Παρασκευή.  Η σφαίρα στο πρόσωπο αλλοίωσε τα χαρακτηριστικά του, που δυσκολεύει τη διαδικασία αναγνώρισής του. Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν και φωτογραφίες από τα σημάδια από τις σφαίρες σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο δρόμο.