Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ασκήθηκε στον 37χρονο με καταγωγή από το Μπαγκλαντές που κατακρεούργησε το μεσημέρι της Κυριακής στην Κυψέλη την σύντροφό του. Η γυναίκα έφερε πολλαπλά τραύματα, αφού φέρεται να την έσφαξε με απανωτά χτυπήματα σε κοιλιά και πρόσωπο, σύμφωνα με το Mega.

O δράστης της είχε κόψει σχεδόν ολόκληρο το δεξί της χέρι της 36χρονης, κι εμφανίζεται αμετανόητος. Αυτό που οδήγησε στον δράστη ήταν η αγορά μιας θήκης με μαχαίρι από το κέντρο της Αθήνας. Είπε στους αστυνομικούς ότι δούλευε μαζί με το θύμα στην ίδια επιχείρηση και διατηρούσαν ερωτική σχέση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγος του θύματος ήταν άνεργος και τον συντηρούσε η γυναίκα του η οποία δανειζόταν χρήματα από τον 37χρονο δράστη.

Φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι το θύμα του χρώσταγε 20.000 ευρώ. Παραδέχτηκε την αποτρόπαια πράξη του, καθώς ανέφερε ότι όταν του ζήτησε να χωρίσουν πήγε και αγόρασε ένα μαχαίρι απο την Ομόνοια. Πήγε κάτω από το σπίτι της, της ζήτησε να κατέβει και μόλις εκείνη εμφανίστηκε, την ρώτησε τον λόγο που θέλει να χωρίσουν, ζητώντας της τα λεφτά. Η 36χρονη αρνήθηκε και τότε εκείνος την έσφαξε.

Σε βάρος του 37χρονου ασκήθηκε δίωξη και για τα αδικήματα της οπλοφορίας-οπλοχρησίας. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, η 36χρονη έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι. Άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ που μετέβησαν στο σημείο, ερεύνησαν τον χώρο και εντόπισαν στον κάδο απορριμμάτων το ματωμένο μαχαίρι το οποίο και κατασχέθηκε.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών εντόπισαν τον 37χρονο να κινείται στην περιοχή της Κυψέλης και σε σωματική έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε η θήκη που αντιστοιχεί στο μαχαίρι. Ο κατηγορούμενος ομολόγησε την πράξη του, με φερόμενο κίνητρο το οικονομικό θέμα.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ του ζητά αλλαγές στον εκλογικό νόμο

Φιλάκια και αντίο στα ζεστά ντους και τα φώτα στους δρόμους – Οι περικοπές στην ενέργεια που αλλάζουν την Ευρώπη

Προκλητικές δηλώσεις Ντεβλέτ Μπαχτσελί προς Ελλάδα: «Σταματήστε γιατί θα πάθετε χειρότερα από το 1922»