Οι αδερφοί Αντετοκούνμπο αποφάσισαν να ακυρώσουν την σημερινή εκδήλωση στο γήπεδο του Τρίτωνα στα Σεπόλια, εξαιτίας της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης στη Βαρυμπόμπη. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με μια ανάρτηση του στο Twitter έκανε γνωστή την απόφαση τους να βάλουν πάνω από τον εορτασμό την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών, ενώ παράλληλα ενημέρωσε ότι θα γίνει κάποια άλλη μέρα.

«Ευχόμαστε να μην έχουμε θύματα από τη φωτιά. Εννοείται ότι ακυρώνουμε τη σημερινή γιορτή στα Σεπόλια. Θα ενημερώσουμε για νέα μέρα κ ώρα!».

Έτσι κι αλλιώς, σε συνέντευξη Τύπου, τα αδέρφια Αντετοκούνμπο είπαν πως θα πάνε το βαρύτιμο «Larry O’Brien» στις παλιές του γειτονιές, δηλαδή Σεπόλια και Ζωγράφου, επομένως όλοι οι θαυμαστές περίμεναν την ημέρα που θα τους συναντήσουν από κοντά.

Ο ίδιος ο Γιάννης το ανακοίνωσε και μέσω του Instagram του, ενημερώνοντας τον κόσμο πως θα κάνει κάποια εκδήλωση στο γήπεδο του Τρίτωνα, προκειμένου να χαρίσουν όμορφες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους θαυμαστές τους. Σημειώνεται, πως στον εν λόγω γήπεδο, που έχει γίνει και σχετικό γκράφιτι με τον Γιάννη, λίγο καιρό πριν πραγματοποιήθηκαν και τα γυρίσματα της ταινίας που ετοιμάζει η Disney για τη ζωή του.