Οι νεκροί από την κακοκαιρία Daniel ανέρχονται σε 15, ενώ δύο άτομα, μια εβδομάδα και πλέον μετά την κακοκαιρία, εξακολουθούν να αγνοούνται. Πρόκειται για το νεαρό ζευγάρι Αυστριακών που είχαν δηλωθεί αγνοούμενοι από την πρώτη ημέρα της κακοκαιρίας, όταν η κακοκαιρία χτύπησε τον Βόλο και το Πήλιο.

Όπως έγινε γνωστό, στις προσπάθειες εντοπισμού του ζευγαριού, που πραγματοποιούνται τις τελευταίες ημέρες στην παραλία των Ποτιστικών, τα μοναδικά αντικείμενα που έχουν βρεθεί είναι η τσάντα της 32χρονης και η κάμερα του προγραμματιστή στο επάγγελμα συζύγου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμενικό από το πρωί διεξάγονται έρευνες από δύο Πλωτά Σκάφη προς εντοπισμό αγνοουμένων από την κακοκαιρία σε θαλάσσιες περιοχές από τα Ποτιστικά ως το Καστρί Μαγνησίας, καθ’ υπόδειξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες διεξάγονται για το σκοπό αυτό και επιχειρήσεις από Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος.

Ο Φίλιπ και η Μικαέλα δεν ήταν η πρώτη φορά που επισκέπτονταν την Αργαλαστή, καθώς από παιδί η πρωταθλήτρια του σκέιτμπορντ μαζί με την οικογένεια της ερχόταν τα καλοκαιριά για διακοπές.

Έτσι, σε μια από τις τελευταίες της επισκέψεις έφερε μαζί της και τον σύντροφο της, ο οποίος αγάπησε επίσης το μέρος με αποτέλεσμα να αποφασίσουν ο γάμος τους να τελεστεί στο παραθαλάσσιο χωριό του Πηλίου.

Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε την 25η Αυγούστου, παρουσία γνωστών και φίλων που είχαν ταξιδέψει από την Αυστρία, προκειμένου να είναι κοντά τους στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους, ενώ το γλέντι στήθηκε στην ταβέρνα «Ελύτης», όπου Φίλιπ και Μικαέλα διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Το ζευγάρι εκτός από την κοινή αγάπη που έτρεφε για την Ελλάδα και συγκεκριμένα για το Πήλιο είχε αδυναμία και στο σκέιτμπορντ με την 32χρονη Μικαέλα να έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις για την πατρίδα της την Αυστρία.