Θα έχει τύχει και σε σας να κάνετε πλάνα πώς θα στήσετε την επιχείρησή σας με τα χρήματα που έχετε στην τράπεζα χωρίς να έχετε χρήματα στην τράπεζα. Κάτι τέτοιο έπαθε και ένας «πατέρας» στον Βόλο, μόνο που το πήγε ένα βήμα παραπέρα και στη φανταστική του ιστορία ενεπλάκη κι ένας παιδικός σταθμός…

Όπως γράφει το gegonota.news, τον Φεβρουάριο του 2021 ένας άνδρας κάλεσε σε παιδικό σταθμό του Βόλου και τηλεφωνικά απειλούσε την προϊσταμένη ότι θα τους κάψει όλους, γιατί κάποιοι βιάζουν την κόρη του. Ισχυριζόταν μάλιστα ότι έχει στην κατοχή του βίντεο και φωτογραφίες από τον βιασμό, ωστόσο κάπου εκεί ξεκίνησε και το πρόβλημα.

Η προϊσταμένη έψαξε να δει τι συμβαίνει, προφανώς ανήσυχη, διαπίστωσε όμως μετά από σύντομη έρευνα ότι ο άνθρωπος που φώναζε, δεν ήταν καν γονέας…

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας φέρεται να ήθελε να εκδικηθεί την συγκεκριμένη υπάλληλο γιατί εκδιώχθηκε με συλλογή υπογραφών ενοίκων από την πολυκατοικία, που ζούσε και εκείνη.

Η ποινή που επιβλήθηκε στον 52χρονο, ο οποίος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, ήταν 900 ευρώ πρόστιμο και 18 μήνες με αναστολή.