Σε μια αγωνιώδη καταδίωξη πρωταγωνιστής της οποίας ήταν ένας επικίνδυνος 21χρονος οδηγός, επιδόθηκε η τροχαία το βράδυ του Σαββάτου στον Βόλο.

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο νεαρός οδηγούσε χωρίς πινακίδες, γιατί τους τις είχαν αφαιρέσει σε προηγούμενη παράβαση. Αποφάσισε όμως να οδηγήσει προκειμένου να βγει για να διασκεδάσει με έναν φίλο του.

Επιστρέφοντας από τσιπουράδικο της πόλης και διασχίζοντας κεντρική λεωφόρο του Βόλου, έκανε… 8άρια με το αυτοκίνητο, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από αστυνομικούς που έτυχε να βρίσκονται στο σημείο. Όταν του έκαναν σήμα να σταματήσει, ο νεαρός όχι μόνο δεν υπάκουσε, αλλά επιτάχυνε και κάπου εκεί ξεκίνησε η περιπέτεια.

Ο 21χρονος εγκλωβίστηκε σε ένα στενό αφού πρώτα είχε παραβιάσει 12 κόκκινα φανάρια και προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, τράκαρε το περιπολικό που του έκλεισε τον δρόμο και ξέφυγε. Έφτασε μέχρι το σπίτι του όπου τελικά πάρκαρε το ΙΧ και συνελήφθη. Το αλκοτέστ που του έγινε έδειξε 1,25 ml αλκοόλ ανά λίτρο αίματος με ανώτερο όριο το 0,25.

Ο 21χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές για επικίνδυνη οδήγηση, αντίσταση, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και καταδικάστηκε σε 36 μήνες φυλάκιση με αναστολή και 12.000 ευρώ πρόστιμο για τα φανάρια που παραβίασε. Επίσης για έξι μήνες του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης.