Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης στη Θεσσαλία που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα από την κακοκαιρία Daniel που «χτύπησε» τη χώρα. Δεν είναι μόνο οι ανθρώπινες απώλειες, οι χαμένες περιουσίες, τα χιλιάδες νεκρά ζώα και η πιθανότητα εξάπλωσης μολυσματικών ασθενειών που συνθέτουν ένα καταθλιπτικό παζλ, ενέχει και ο κίνδυνος νέων πλημμυρών.

Οι πολύ μεγάλες ποσότητες νερού που έχει κατεβάσει ο Πηνειός, έχουν προκαλέσει την άνοδο της στάθμης του νερού στη μέχρι πρότινος αποξηραμένη λίμνη Κάρλα και οι αρχές ανησυχούν ότι αν τα νερά από τον Πηνειό δεν βρουν άλλο σημείο εκτόνωσης, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος νέας πλημμύρας λόγω υπερχείλισης στη λίμνη.

Κι αν συμβεί κάτι τέτοιο, χωριά που βρίσκονται κοντά στην Κάρλα θα αντιμετωπίσουν σοβαρό πρόβλημα.

Μέσα σε αυτό το κλίμα η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοίνωσε ότι διακόπτεται προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στους εξής δρόμους:

Στην παράλληλη οδό με το φράγμα της λίμνης Κάρλας στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας από τη συμβολή της με την Επαρχιακή οδό Ριζομύλου – Καναλίων και μέχρι τα όρια του Νομού Μαγνησίας προς το χωριό Καλαμάκι του Νομού Λάρισας.

Στην παράλληλη οδό με το φράγμα της λίμνης Κάρλας στα Κανάλια Μαγνησίας από τη συμβολή της με την Επαρχιακή οδό Ριζομύλου – Καναλίων και μέχρι τέλος του φράγματος.