Σε μια συγκλονιστική συνέντευξη ο αδερφός του αδικοχαμένου Αντώνη Καργιώτη μίλησε τόσο για τη σχέση που είχε μαζί του όσο και για τη μοιραία νύχτα στο Blue Horizon που δολοφονήθηκε.

Στη πρώτη εκπομπή «Mega Stories» το βράδυ της Δευτέρας (9/10), η πρώτη ιστορία για τη νέα σεζόν, ήταν αυτή της δολοφονίας του Αντώνη Καργιώτη στο Blue Horizon.

Ο Νίκος Καργιώτης, αδερφός του αδικοχαμένου Αντώνη που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του στο Blue Horizon στο λιμάνι του Πειραιά, παραχώρησε μια συγκλονιστική συνέντευξη.

Νίκος Καργιώτης: «Το ελάττωμά του ήταν ότι πίστευε πολύ στους ανθρώπους»

Ο αδερφός του Αντώνη Καργιώτη αρκετές φορές «λύγισε» μιλώντας για εκείνον, ενώ είπε πως δεν πρόλαβε να του πει πόσο τον αγαπάει.

Εξήγησε πως το μεγάλο ελάττωμα του Αντώνη ήταν ότι πίστευε σε ανθρώπους ενώ αποκάλυψε πως ο αδερφός του είχε πέσει θύμα σχολικού εκφοβισμού. Πρόσθεσε πως ο Αντώνης ήταν θύμα bulling επειδή είχε θέματα με την ομιλία του.

Πρόσθεσε πως ο Αντώνης όπου και να πήγαινε έκανε φίλους. Αυτό που είχε αλλάξει τον Αντώνη, ήταν ο θάνατος του πατέρα τους σύμφωνα με τον αδερφό του.

Ο Νίκος Καργιώτης είπε πως όταν είδε το βίντεο της δολοφονίας του Αντώνη, τα έχασε. «Αδερφέ και εγώ πονάω», είπε φανερά συγκινημένος.

Στην εκπομπή μίλησε και ο δάσκαλος του χωριού του Αντώνη Καργιώτη, ο οποίος μοιράστηκε μία συγκινητική ιστορία για τον αδικοχαμένο νέο.

Αποκαλύφθηκε και το αγαπημένο τραγούδι του Αντώνη Καργιώτη.

Στην κάμερα μίλησαν και άλλοι άνθρωποι από τον τόπο του Αντώνη Καργιώτη, οι οποίοι έιχαν αρκετές ιστορίες να εξιστορήσουν και μόνο καλά λόγια να πουν για τον αδικοχαμένο νέο.

Σημαντικές ήταν οι μαρτυρίες που έδωσαν αυτόπτες μάρτυρες αλλά και όσα υποστήριξε συνταξιούχος πλοίαρχος, για το τι έπρεπε να γίνει και τι δεν έγινε στο Blue Horizon.