Σε χρόνια προστριβή με το θύμα απέδωσε την πράξη του ο 68χρονος που σκότωσε με καραμπίνα τον 39χρονο υπεύθυνο σε πάρκινγκ στο Πειραιά. Στο σοκαριστικό βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ο 68χρονος απόστρατος ναυτικός, φαίνεται να κατεβαίνει με μια καραμπίνα από το σπίτι του, να κατευθύνεται στο πάρκινγκ, να ρίχνει μία σφαίρα στον 39χρονο και αφού είναι λαβωμένος στον δρόμο, του ρίχνει με ψυχραιμία άλλες δύο σφαίρες και τον δολοφονεί.

Ο 39χρονος πατέρας τριών παιδιών άφησε την τελευταία του πνοή και ο 68χρονος, που είχε παράνομα στην κατοχή του την καραμπίνα, πήγε και κλείστηκε στο σπίτι του. Η αστυνομία βρέθηκε έξω από την πολυκατοικία και ο 68χρονος, παρά τις αρχικές αρνήσεις, κατέβηκε κάτω και παραδόθηκε μαζί με το όπλο του.

Χρόνιες προστριβές με τους ανθρώπους του πάρκινγκ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στην δήλωση που έκανε στους αστυνομικούς, υποστήριξε ότι το συγκεκριμένο πάρκινγκ παραβίαζε για χρόνια την οδική κυκλοφορία και τοποθετούσε οχήματα πάνω στο πεζοδρόμιο. Αυτό το είχε επισημάνει ενοχλημένος αρκετές φορές και στον 39χρονο και σε άλλους υπαλλήλους της επιχείρησης.

«Είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ ακόμα και στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτησή μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι».

Ενδεικτικό της ψυχολογικής κατάστασης του 68χρονου, είναι η φράση που φέρεται να είπε αφού έριξε τις 3 σφαίρες στο θύμα του: «Επιτέλους, τον ”τελείωσα”, επιτέλους τον σκότωσα».