Τα ονόματα γυναικών, αλλά και του Πύρρου Δήμα, που ήδη ράβουν κοστούμια (και φορέματα, βεβαίως βεβαίως) για υπουργεία, τα διαβάσατε τις προάλλες. Δεν είναι, προφανώς, τα μόνα. Πιέζοντας για απαντήσεις από την Πειραιώς, υπάρχει βέβαια το εύλογο: ότι ο Κυριάκος Πιερρακάκης παραμένει στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής που εντέλει, ως όλα δείχνουν, δεν θα ενοποιηθεί με το Εσωτερικών όπως ήταν ένα πλάνο που συζητήθηκε

Όπως γράφει η αποκαλυπτική στήλη Back Door:

«Αντίθετα, το project government αδειάζει τον Αδωνι Γεωργιάδη. Κατά πολύ. Αφενός ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για τη δημοσιονομική πολιτική, Θεόδωρος Σκυλακάκης, αναβαθμίζεται καθώς θα του δοθούν οι αρμοδιότητες για επενδυτικά προγράμματα, τα οποία είχε το υπουργείο Ανάπτυξης. Ο Γεωργιάδης δηλαδή. Με δεξί χέρι τον αναπληρωτή Νίκο Παπαθανάση, η υπουργοποίηση του οποίου θεωρείται δεδομένη – μάλλον στο υπουργείο Ενέργειας.

Το,. Δε, υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών «σπάει» στα δύο και ένα εξ αυτών θα λάβει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης που επιστρέφει στα υπουργικά έδρανα. Ο «Μισέλ» σάρωσε στις εκλογές σε σταυρούς, όπως και η Σοφία Ζαχαράκη η οποία τελικά προορίζεται για υπουργείο που δεν υπήρχε αλλά θα δημιουργηθεί: αυτό της Στεγαστικής Πολιτικής».