Σε κάθε ορκωμοσία νέας κυβέρνησης, το ενδιαφέρον δεν πέφτει μόνο στο τι είπαν ή πως συμπεριφέρθηκαν παλιοί και νέοι υπουργοί αλλά και στο τι φόρεσαν. Τις εντυπώσεις έκλεψαν όχι μόνο οι κυρίες που μετέχουν στην νέα κυβέρνηση αλλά και όσες κυρίες συνόδευαν τα «γαλάζια» στελέχη.

Τα χρώματα που κυριάρχησαν στις εμφανίσεις τους, όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες, ήταν το λευκό και το μπλε.

ορκωμοσία

Στις καλοντυμένες της ημέρας σίγουρα είναι και η σύζυγος του υπουργού Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη. Η Ευγενία Μανωλίδου επέλεξε ένα λευκό φόρεμα με σούρα στη μέση το οποίο συνδύασε με λευκά αξεσουάρ.

ορκωμοσία

Κομψή παρουσιά είχε και η Όλγα Κεφαλογιάννη. Η υπουργός Τουρισμού φόρεσε ένα ασπρόμαυρο σύνολο το οποίο συνδύασε με μαύρα παπόυτσια και μαύρη τσάντα.

ορκωμοσία
ορκωμοσία

Κομψή ήταν και η εμφάνιση της συζύγου του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια. Η Τζένη Μπαλατσινού επέλεξε και εκείνη να φορέσει ένα λευκό φόρεμα με σοβαρό ύφος το οποίο συνδύασε με μπεζ ψηλά σανδάλια.

ορκωμοσία

Τις εντυπώσεις έκλεψε για άλλη μία φορά η Δόμνα Μιχαηλίδου. Η νέα υφυπουργός Παιδείας επέλεξε να φορέσει ένα σικ μπλε φόρεμα μέχρι το γόνατο το οποίο συνδύασε με μία μπεζ ζώνη.

ορκωμοσία
ορκωμοσία

Τα βλέμματα μαγνήτισε και η Σοφία Ζαχαράκη. Η νέα υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας επέλεξε ένα λευκό σύνολο με σακάκι και ψηλοτάκουνα παπούτσια.

ορκωμοσία
ορκωμοσία
ορκωμοσία
ορκωμοσία
ορκωμοσία
ορκωμοσία
ορκωμοσία
ορκωμοσία
ορκωμοσία