Τα ονόματα ήταν γνωστά και αυτό που επιβεβαιώνεται είναι η παρουσία του Ευάγγελου Αντώναρου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια Ανατολικής Αττικής, αλλά και αυτή του Παύλου Πολάκη στο Ηράκλειο.

Παράλληλα, οι εκλογικές λίστες του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ χαρακτηρίζονται από καλλιτεχνικό «άρωμα», αρχής γενομένης από τον Νότιο Τομέα Αθηνών, όπου υποψήφιοι είναι στην ίδια περιφέρεια ο ράπερ Μιθριδάτης και η τραγουδίστρια Ραλλία Χρηστίδου. Στην Α’ Αθηνών θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους οι ηθοποιοί, Μαρία Κανελλοπούλου και Άννα Ελεφάντη, ενώ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών οι ηθοποιοί Μάριος Αθανασίου και Άννα Χατζησοφιά.

Την επανεκλογή του θα διεκδικήσει στην Ανατολική Αττική και ο ηθοποιός, Πάνος Σκουρολιάκος, όπως και ο Γιώργος Πάντζας, στη δυτική Αττική. Η ηθοποιός Αντωνία Γιαννούλη είναι υποψήφια βουλευτής στην Αρκαδία και η Άννα Βαγενά στον νομό Λάρισας.

Στην μάχη του σταυρού θα ριχθούν και πολλοί δημοσιογράφοι, με τους Νίκο Φίλη και Δημήτρη Χατζηνικόλα στην Α’ Αθηνών, την Ελένη Ζάχου στη Χαλκιδική, τον Χρήστο Γιαννούλη και τον Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη στην Α Θεσσαλονίκης, τον Γιώργο Κυρίτση στον Νότιο Τομέα Αθηνών και τους Γιώργο Καραμέρο και Νάσο Αθανασίου στην Ανατολική Αττική.

Εκ νέου υποψήφιος στην Αιτωλοακαρνανία θα είναι ο Γιώργος Βαρεμένος, υποψήφιοι δημοσιογράφοι θα είναι ακόμη ο Κώστας Αγόρης στην Καρδίτσα, η Άννα Στεργίου στη Θεσπρωτία, η Τζένη Σουκαρά στην Κορινθία, η Δώρα Αυγέρη στη Β’ Θεσσαλονίκης και η Νατάσα Γκαρά στον Έβρο.

Μεγάλη εκπροσώπηση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουν και οι πανεπιστημιακοί και μέλη του think tank του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, καθώς υποψήφιοι θα είναι, μεταξύ άλλων, ο Νικόλας Φαραντούρης στην Κεφαλλονιά, οι Γρηγόρης Γεροτζιάφας και Γιάννης Μυλόπουλος στην Α’ Θεσσαλονίκης, η Διάνα Βουτυράκου στη Δυτική Αττική και ο Τριαντάφυλλος Αλμπάνης στα Γιάννενα.

ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ