Λέτε να δικαιωθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο που έλεγε τις προάλλες πως η Σαουδική Αραβία θα διαθέτει σύντομα τοπ πρωτάθλημα; Το σίγουρο είναι πως από τη στιγμή που οι εκεί ζάμπλουτοι τύποι αποφάσισαν να επενδύσουν σοβαρά στο ποδόσφαιρο, τίποτα δεν αποκλείεται. Ούτε καν ο Κιλιάν Εμπαπέ!

Εξηγούμαστε. Στην Αλ Χιλάλ θέλουν να εκμεταλλευτούν προς όφελός τους την περίεργη φάση που έχει προκύψει με τον Γάλλο σούπερ σταρ. Αυτός έχει συμφωνήσει, λέγεται, με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά για το προσεχές καλοκαίρι. Η Παρί Σεν Ζερμέν όμως, δεν διανοείται πως θα τον χάσει τότε χωρίς να λάβει το παραμικρό μεταγραφικό αντίτιμο.

Φαινομενικά είναι μια αδιέξοδη κατάσταση. Και εδώ μπαίνει στο παιχνίδι η Αλ Χιλάλ, που εμφανίζεται έτοιμη να δώσει 300 εκατ. ευρώ στους Παριζιάνους για τον Εμπαπέ! Σπάζοντας έτσι το ρεκόρ της ακριβότερης μεταγραφής όλων των εποχών, που κρατάει από το 2017 και τα 222 εκατ. ευρώ που έδωσε τότε η PSG για τον Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα.

Υποθετώντας πως αυτό θα φέρει συμφωνία μεταξύ των δύο κλαμπ, πώς στο καλό θα μπορούσε ποτέ ο Εμπαπέ να πειστεί να πάει στη Σαουδική Αραβία; Η Αλ Χιλάλ ποντάρει στο ότι είναι εφικτό να κάνει το μπαμπ, κλασικά, με τη δύναμη του χρήματος.

Δίνοντας στον παίκτη συμβόλαιο 700 εκατ. ευρώ για 1 και μόνο χρόνο! Και τη δυνατότητα μετά να πάει ελεύθερος και ωραίος στη Ρεάλ Μαδρίτης.

700+300 μας κάνει 1 δισ. ευρώ, απλώς για να κάνουμε την πρόσθεση – τρελό! Μια ή άλλη, μια γυναίκα κρατάει τα κλειδιά των εξελίξεων