Το πρότζεκτ Λιονέλ Μέσι απέτυχε για την Αλ Χιλάλ. Ένας παράγοντας του συλλόγου από τη Σαουδική Αραβία ταξίδεψε στο Παρίσι την Παρασκευή για να συναντηθεί με τους ανθρώπους άλλου αστέρα της Παρί, του Νεϊμάρ, όπως αναφέρει το CBS Soccer.

Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών των πρωταθλητών Γαλλίας από το περσινό καλοκαίρι, όμως το συμβόλαιο μέχρι το 2025 οδηγεί σε υψηλές απαιτήσεις από πλευράς συλλόγου, με συνέπεια να μην υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Αν και τραυματίας από τον Φεβρουάριο, βρίσκεται στο ραντάρ των Σαουδαράβων, που εμφανίζονται διατεθειμένοι να του προσφέρουν συμβόλαιο επιπέδου… Κριστιάνο Ρονάλντο, ήτοι περί τα 200.000.000 ευρώ ετησίως. Όσο για την Παρί, σύμφωνα με το δημοσίευμα θα την αποζημιώσουν με ένα ποσό της τάξης των 45.00.000, αν και οι Γάλλοι περιμένουν να πάρουν πίσω τουλάχιστον το 1/3 των 222.000.000 που δαπάνησαν για τον Βραζιλιάνο το 2017.

Το RMC Sport επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του αμερικανικού μέσου, όμως πρόσθεσε ότι το περιβάλλον του Νεϊμάρ εξήγησε ότι ο 31χρονος αρχηγός της εθνικής Βραζιλίας έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του στην Ευρώπη.

Εξάλλου, το Κατάρ επιχειρεί να εξαγοράσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι αν τα καταφέρει, ο πρώτος στόχος είναι να πάρει τον Νεϊμάρ από την έτερη ομάδα που ελέγχει στην Ευρώπη.