Ξανά μέρος της πρώτης ομάδας της Παρί Σεν Ζερμέν, είναι ο 24χρονος σούπερ σταρ Κιλιάν Εμπαπέ, βάσει της ανακοίνωσης που εξέδωσε το μεσημέρι της Κυριακής (13/08) ο γαλλικός ποδοσφαιρικό σύλλογος που προσπαθούσε να τον μοσχοπουλήσει ένα χρόνο πριν να λήξει το συμβόλαιό του.

Καθόλου τυχαία καταπώς φαίνεται, δεν ήταν ο Κιλιάν Εμπαπέ στο “Παρκ ντε Πρενς” το βράδυ του Σαββάτου (12/08). Ο εκρηκτικός επιθετικός δεν υπολογιζόταν μέχρι πρότινος από τον Λουίς Ενρίκε, μετά τα όσα προηγήθηκαν.

Υπενθυμίζουμε πως το αστέρι του γαλλικού ποδοσφαίρου, απαίτησε από τον σύλλογο που τον απέκτησε το 2017, να τον παραχωρήσει ως ελεύθερο το 2024 στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η κόντρα μεταξύ των δύο πλευρών ήρθε, όταν η διοίκηση της Παρί ξεκαθάρισε στον Εμπαπέ πως δεν θα φύγει χωρίς αντίτιμο, με αποτέλεσμα ο 24χρονος να μη θέλει να αγωνιστέι ξανά με τα μπλε χρώματα της ομάδας.

Έχοντας γίνει ευρέως γνωστό, πως ο Γάλλος δεν υπολογίζεται στα πλάνα της ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν, η εμφάνισή του στο γήπεδο το Σάββατο (12/08) και τα νέα σήμερα, έσκασαν… από το πουθενά.