Φυσικές ανάγκες είναι αυτές, δεν ξέρουμε πότε μπορεί να μας έρθουν. Από την άλλη, και γι’ αυτό φτιάξαμε πολιτισμένες κοινωνίες, βάλαμε και κάποιους κανόνες σχετικά με το πού κάνουμε τη «δουλειά» μας. Ένας ποδοσφαιριστής όμως στην Αργεντινή δεν έδωσε σημασία σε τέτοιες… λεπτομέρειες: Και ούρησε μέσα στο γήπεδο!

Ένα πραγματικά απίστευτο σκηνικό που συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα της Αρχεντίνο Μέρλο και της Σακατσίπας, Γ’ Κατηγορία στην Αργεντινή. Λεονέλ Οχεβέρο λέγεται ο παίκτης που δεν μπόρεσε να (συγ)κρατηθεί παρότι απέμεναν μόλις 10 λεπτά για τη λήξη.

Αργεντινή: Η κόκκινη κάρτα ήταν μονόδρομος

Δυστυχώς γι’ αυτόν, ο διαιτητής της συνάντησης τον είδε την ώρα της πράξης και δεν έδειξε κατανόηση στην… ανάγκη. Του έδειξε κόκκινη κάρτα με συνοπτικές διαδικασίες. Αν και ίσως η… κίτρινη θα ήταν ίσως πιο ταιριαστή με την περίσταση, χρωματικά και μόνο!

Οι σπίκερ που μετέδιδαν το παιχνίδι στην αργεντίνικη τηλεόραση μάταια προσπαθούσαν αρχικά να καταλάβουν γιατί αποβλήθηκε ο 21χρονος ποδοσφαιριστής. Όταν ο ρεπόρτερ του αγωνιστικού χώρου τους εξήγησε τι είχε συμβεί, δεν μπορούσαν να το πιστέψουν…