Όλα κάποτε τελειώνουν. Αήττητο σερί ήταν και πάει για την Αργεντινή. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια ηττήθηκε μετά από 25 αγώνες. Θύτης η Ουρουγουάη, που επικράτησε 2-0 (41’ Ρόλαντ Αραούχο, 87’ Νούνιες) στο «Μπομπονέρα» στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2026 για τη ζώνη της Λατινικής Αμερικής. Αποτέλεσμα που προκάλεσε τον εκνευρισμό του Λιονέλ Μέσι

Ο σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι έπιασε από το λαιμό τον Ματίας Ολιβέιρα στο 19ο λεπτό μιας αναμέτρησης που ήταν γεμάτη νεύρα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Δείτε το βίντεο με τη βίαιη αντίδραση του Μέσι:

https://twitter.com/MessiWorldAR/status/1725308537260150956

«Είναι φυσιολογικό. Αυτού του είδους τα παιχνίδια, Προκριματικά… Κόντρα στην Ουρουγουάη είναι πάντα έτσι. Προτιμώ να μην πω αυτό που πιστεύω. Οι νέοι πρέπει να μάθουν να σέβονται από τους μεγαλύτερους. Αυτό το ντέρμπι ήταν πάντα έντονο, σκληρό, αλλά πάντα με πολύ σεβασμό. Πρέπει να μάθουν λίγο» δήλωσε μετά ο Μέσι,.

Μάλλον είχε κατά νου σκηνικά όπως αυτή την άσεμνη χειρονομία του Μάνουελ Ουγκάρτε, συνοδεία χυδαίων εκφράσεων προς τον Ροδρίγο Ντε Πολ… (του είπε “εσύ παίρνεις π@π@ς στον Μέσι, μωρό μου”).

Δείτε το βίντεο με το άσεμνο περιστατικό στο Αργεντινή – Ουρουγουάη: