Ο χθεσινός ημιτελικός του Champions League στη Μαδρίτη είχε την απαιτούμενη ένταση που πρέπει να διαθέτει ένα ματς της κρισιμότητάς του. Ωστόσο, δεν ήταν οι ποδοσφαιριστές που προκάλεσαν εκνευρισμό στην κερκίδα των VIP, αλλά ο πατέρας του Έρλινγκ Χάαλαντ και πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, Άλφι-Ίνγκι Χάαλαντ.

Ο Alf-Inge Haaland καθόταν σε ένα από τα VIP booth, παρακολουθώντας τον γιο του να παίζει, χωρίς όμως να προκαλεί τον τρόμο που συνήθως σπέρνει, όντας υπό την επίβλεψη των Αντόνιο Ρούντιγκερ και Ντέιβιντ Αλάμπα.

Προφανώς, μετά το γκολ της ισοφάρισης του Ντε Μπρόινε, ο Νορβηγός και η παρέα του «ξεσάλωσε», κάτι που ενόχλησε τους «γείτονες» οπαδούς των μερένγκες. Στα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου βλέπουμε τον Αλφ Χάαλαντ να χειρονομεί προς τους οπαδούς της Ρεάλ και να τους ειρωνεύεται.

Κάποια στιγμή, πριν το ματς ολοκληρωθεί, η ασφάλεια του γηπέδου φαίνεται να τον συνοδεύει προς την έξοδο, με τους Μαδριλένους να φωνάζουν ρυθμικά «Tonto» (μτφ. Ανόητε) . Ο Ισπανός δημοσιογράφος Inaki Angulo αναφέρει ότι φέρεται να έβριζε τους πιστούς της Μαδρίτης κατά τη διάρκεια του αγώνα και μάλιστα πέταξε φιστίκια προς την κατεύθυνση τους.