Τη μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού στην EuroLeague, αλλά και την βόμβα της 10ετίας ολοκληρώθηκε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον Κώστα Σλούκα για συμβόλαιο τριών χρόνων!

Με συνοπτικές διαδικασίες ο Παναθηναϊκός επισημοποίησε στο μεγάλο «μπαμ» της δεκαετίας στο ελληνικό μπάσκετ, καθώς έκανε δικό του τον Κώστα Σλούκα!

Ο 33χρονος γκαρντ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους «πράσινους» και στη συνέχεια ανακοινώθηκε και επίσημα από την «πράσινη» ΚΑΕ.

Το τριφύλλι είχε βάλει εξαρχής ψηλά τον πήχη το φετινό καλοκαίρι, πλέον όμως, μια κίνηση σαν κι αυτή δείχνει πως -πέρα από τα λόγια- ο στόχος του δεν είναι απλά η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας στην EuroLeague. Ο ξεκάθαρος στόχος είναι ένας: η επιστροφή στο Final Four.

Η συμφωνία με τον Κώστα Σλούκα επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές, με τον 33χρονο γκαρντ να μετακομίζει από το ΣΕΦ στο ΟΑΚΑ μέσα σε μερικές ημέρες.

Πλέον, ο Κώστας Σλούκας αφήνει στην άκρη τα ερυθρόλευκα για να φορέσει τα πράσινα και να γίνει αυτόματα ο ηγέτης του Παναθηναϊκού για τα επόμενα χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός χτίζει τρομερό Ελληνικό κορμό μιας και στην ομάδα επέστρεψε και ο Ιωάννης Παπαπέτρου και μένει και ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Έτσι λοιπόν η μεταγραφή που του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό που ήταν να γίνει το 2019 γίνεται το 2023.