Το τι κάνει κάθε άνθρωπος στο κρεβάτι του (ή όπου αλλού αυτός θέλει) είναι δικιά του και μόνο δουλειά. Εκτός κι αν είναι ο… Νεϊμάρ. Τότε φαίνεται πως παύει να ισχύει το «τα εν οίκω μη εν δήμω». Και βγαίνουν η μία μετά την άλλη οι λεπτομέρειες για την (ακόρεστη, είναι η αλήθεια) σεξουαλική ζωή του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή.

Πριν από λίγο καιρό, είχαμε μάθει για το πράσινο φως που του έδωσε η σύντροφός του να της είναι άπιστος (!) όσο καιρό αυτή είναι έγκυος – το είπαν πιο κομψά, ως «ελεύθερη σχέση». Δεν μπορεί να κρατηθεί ο Νέι, προφανώς…

Τώρα μάθαμε κι άλλα. Από τη Σοφία Μπάρκλεϊ. Αν σας λέει κάτι το όνομα είναι μια τρανς influencer, με την οποία ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν διατηρούσε σχέση παλαιότερα.  Σύμφωνα λοιπόν με όσα εκείνη υποστήριξε ο Νεϊμάρ συμμετείχε σε πάρτι οργίων την εποχή της καραντίνας λόγω κορονοϊού και μάλιστα είχε συνευρεθεί ερωτικά με τον γνωστό Βραζιλιάνο σέρφερ Πέδρο Σκούμπι.

Πάμε, με τα δικά της λόγια: «Αρχίσαμε να μιλάμε, να επικοινωνούμε και στη συνέχεια είπε: “Πάμε στο υπνοδωμάτιo;”. Θα ήμασταν τέσσερις, εγώ, ο Νεϊμάρ, ο Πέδρο Σκούμπι και μια ακόμα γυναίκα», μας  έβαλε στο… κλίμα.

Και μετά έγινε ακόμα πιο αποκαλυπτική:  «Αρχίσαμε να φιλιόμαστε, το δωμάτιο ήταν σκοτεινό, υπήρχαν ρούχα παντού. Το δωμάτιο ήταν σκοτεινό, αλλά ξέρω ότι το έκαναν, ο Νεϊμάρ και ο Πέδρο Σκούμπι συνευρέθηκαν».

Κι αυτό ήταν μόνο ένα από τα αχαλίνωτα sex party που πρωταγωνίστησε ο Νεϊμάρ την εποχή του lockdown , αν πιστέψουμε τη Σοφία Μπάρκλεϊ. Φαίνεται πως η καραντίνα και τα μέτρα προστασίας δεν του έλεγαν και πολλά…