Δημόσια συγγνώμη από την έγκυο σύντροφό του, Μπρούνα Μπιανκάρντι, την οποία απάτησε αδιαφορώντας ότι είναι έγκυος στο παιδί τους, ζήτησε ο Νεϊμάρ.

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες ώρες από τη δημοσιοποίηση της μεταξύ τους συμφωνίας, βάσει της οποίας ο Νεϊμάρ μπορεί να έχει επαφές με άλλες γυναίκες αρκεί να «είναι διακριτικός, να χρησιμοποιεί προφυλακτικό και να μην τις φιλάει στο στόμα» και ο Νεϊμάρ φαίνεται πως αισθάνθηκε άσχημα.

Με ανάρτησή του ζήτησε δημοσίως συγγνώμη από την Μπρούνα, την οποία απάτησε με την μπλόγκερ Φερνάντα Κάμπος

«Το κάνω αυτό για εσάς τους δύο (σ.σ. σύντροφό και παιδί) και την οικογένειά σου.

Να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα. Δεν χρειαζόταν. Αλλά σε χρειάζομαι στη ζωή μας.

Είδα πόσο εκτέθηκες και πόσο υπέφερες απ’ όλα αυτά και πολύ θα ήθελες να είσαι δίπλα μου. Και εγώ δίπλα σου. Εκανα ένα λάθος. Εκανα ένα λάθος μαζί σου.

Τολμώ να πω ότι κάνω λάθη κάθε μέρα εντός και εκτός γηπέδου. Αλλά τα λάθη μου στην προσωπική μου ζωή τα επιλύω στο σπίτι, ιδιωτικά με την οικογένεια και τους φίλους μου…

Όλα αυτά έχουν επηρεάσει έναν από τους πιο ξεχωριστούς ανθρώπους στη ζωή μου. Η γυναίκα που ονειρευόμουν να είναι στο πλευρό μου, η μητέρα του παιδιού μου. Όλα αυτά έφτασαν και στην οικογένειά σου, που σήμερα είναι και οικογένειά μου.

Όλα αυτά έγιναν σε μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή όπως είναι η μητρότητα. Μπρου, ζήτησα ήδη συγγνώμη για τα λάθη μου, για την περιττή έκθεση αλλά νιώθω υποχρεωμένος να το κάνω και δημόσια. Εάν ένα προσωπικό θέμα έχει γίνει δημόσιο, η συγγνώμη πρέπει να δημοσιοποιηθεί.

Δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς εσένα. Η αγάπη μας για το μωρό μας θα νικήσει, η αγάπη μας ο ένας για τον άλλον θα μας δυναμώσει. Σε αγαπώ».