Μπάλα είναι, όλα γίνονται, αλλά αυτό… δεν γίνεται. Ο Παναθηναϊκός έδειξε σαφώς στο πρώτο ματς, στο ουδέτερο Κόζιτσε, πως είναι πολύ καλύτερος από την Ντνίπρο. Το 3-1 είναι η προίκα που του επιτρέπει να νιώθει αρκετά ασφαλής για τη σημερινή ρεβάνς στη Λεωφόρο (1/8, 20:30, CosmoteSports 1HD) στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο από φίλους των «Πρασίνων» και οι παίκτες του Ιβάν Γιοβανόβιτς θα θελήσουν να τελειώσουν τη δουλειά δίχως απρόοπτα. Αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, τότε ο Παναθηναϊκός θα σφραγίσει την παρουσία του στον 3ο προκριματικό της Νο1 διασυλλογικής διοργάνωσης και μαζί την επιστροφή σε ευρωπαϊκούς ομίλους, ύστερα από 7 χρόνια.

Στη «χειρότερη», το «τριφύλλι» θα παίξει στη group stage του Europa League. Αυτό του δίνει μεγαλύτερη άνεση να παίξει για το «μπαμ» κόντρα στη Μαρσέιγ, αφού αφαιρεί σημαντικό μέρος της πίεσης. Αλλά βιαστήκαμε. Πρώτα Ντνίπρο και μετά οι Γάλλοι. Κάθε πράγμα στον καιρό του και οι… προκρίσεις τον Αύγουστο!

Παναθηναϊκός – Ντνίπρο: Τι ετοιμάζει ο Γιοβάνοβιτς

Ο Παναθηναϊκός πιθανότατα θα κατέβει με την ίδια 11άδα με αυτή του πρώτου αγώνα. Μόνο αντί του τραυματία Μπαρτ Σένκεφελντ, θα παίξει λογικά ο Τιν Γεντβάι στο κέντρο της άμυνας.

Διαιτητής ορίστηκε ο Γερμανός Μπάστιαν Ντάνκερτ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντόμινικ Σάαλ, Μαρσέλ Ούνγκερ και 4ο τον Ντάνιελ Σλάγκερ.