Μετά από 8 χρόνια, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην Adidas ως εταιρεία ένδυσης. Τα αποκαλυπτήρια έγιναν σε εκδήλωση στο Ζάππειο και οι αντιδράσεις ήταν πολύ θετικές.

Με το σλόγκαν «Return to Glory» να έχει διττή ανάγνωση: Από τη μία, τις αναμνήσεις που φέρνουν οι προηγούμενες συνεργασίες των «πρασίνων» με την εν λόγω εταιρεία ένδυσης (20 χρόνια συνολικά), αλλά και την προοπτική για νέες σελίδες δόξας στην από κοινού πορεία που ξεκινάει ξανά.

Άρεσαν στον κόσμο της ομάδας και οι τρεις εμφανίσεις. Ειδικά μία εξ αυτών. Η άσπρη με το πράσινο σορτσάκι. Οι (λίγο) παλιότεροι θυμήθηκαν με τη μία πως με αυτό το «λουκ» είχε έρθει, στις 26 Νοεμβρίου 2008, το μεγάλο διπλό (1-0) επί της Ίντερ στο Μιλάνο για το Champions League. Ένα από τα πλέον ιστορικά αποτελέσματα του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη.

Όταν ο Παναθηναϊκός άλωσε το Μιλάνο

Με σκόρερ τον Γιόσου Σαριέγκι στο 69’ και προπονητή τον Χενκ Τεν Κάτε, το «τριφύλλι» είχε πάρει μια τεράστια νίκη απέναντι στους «νερατζούρι» του Ζοσέ Μουρίνιο, μια εξαιρετική ομάδα που όχι πολύ αργότερα (το 2010 συγκεκριμένα) θα κατακτούσε την κορυφή της Ευρώπης.

ΙΝΤΕΡ (Μουρίνιο): Σέζαρ, Κόρντομπα, Ζανέτι, Ματεράτσι Μάξγουελ (75′ Κρουζ), Φίγκο (72′ Μπαλοτέλι), Ιμπραϊμοβιτς, Αντριάνο, Μαϊκόν, Καμπιάσο, Μουντάρι (46′ Κουαρέσμα).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Νίλσον, Γκούμας, Βύντρα, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Γκάμπριελ (84′ Τζιόλης), Ζιλμπέρτο, Σίμαο, Καραγκούνης (63′ Σαλπιγγίδης), Μάντζιος (90′ Ρουκάβινα)