Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας «Maria» στην οποία η Αντζελίνα Τζολί θα υποδυθεί τη σπουδαία Ελληνίδα σοπράνο Μαρία Κάλλας, κάνουν το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τα σχόλια ποικίλουν.

Αναφερόμενοι στη μεταμόρφωσή της, αρκετοί χρήστες συνέδεσαν το χτένισμα και το παρουσιαστικό με την εικόνα της μεγάλης ερμηνεύτριας Σωτηρίας Μπέλλου.

«Με τη Σωτηρία Μπέλλου μοιάζει η Αντζελίνα Τζολί! Μην το ψάχνετε!», σχολίασε χιουμοριστικά ένας από τους χρήστες στο Twitter, με άλλον να σημειώνει πως «Η Αντζελίνα Τζολί έτοιμη να ξεκινήσει γυρίσματα για την ζωή της Σωτηρίας Μπέλλου».

Η ταινία

Βασισμένη σε αληθινές μαρτυρίες, ξετυλίγει την πολυτάραχη ιστορία της ζωής της κορυφαίας σοπράνο και εστιάζει στις τελευταίες ημέρες της στο Παρίσι την δεκαετία του 1970.

Ήταν τις τελευταίες ημέρες που η λαμπερή ηθοποιός έφερε χολιγουντιανό αέρα στην Ηλεία για την πραγματοποίηση των γυρισμάτων στη θρυλική θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση «Christina O» και στο θέατρο Απόλλων.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, με τους πολίτες και τους φωτογράφους να δίνουν αγώνα για να εξασφαλίσουν κάποια πλάνα από τη λαμπερή ηθοποιό του Χόλιγουντ.