Ο Πρίγκιπας Λούις είναι ένα κινούμενο meme και αποτελεί πάντοτε την ευχάριστη νότα στην σοβαροφάνεια και την επιμονή στους τύπους που διακρίνει τις βασιλικές διαδικασίες. Τον είχαν απολαύσει όλοι στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο.

Στη Στέψη του Βασιλιά Καρόλου, ο Πρίγκιπας Λούις έδωσε ρεσιτάλ από νωρίς, από την άφιξη του στο Αββαείο του Γουεστμίνστερ, μαζί με τους γονείς και την αδερφή του Σάρλοτ. Μάλιστα, η Σάρλοτ κλήθηκε να τον κρατήσει όσο πιο σεμνό γίνεται, ενόσω οι γονείς του ήταν αφοσιωμένοι στην διαδικασία της Στέψης.

Κάποιος στο Twitter αναρωτήθηκε τι γκριμάτσες έχει ετοιμάσει για σήμερα ο Λούις και πήρε την απάντησή του λίγο αργότερα.

Λίγο πριν εισέλθουν στο Αββαείο, μέσα στη λιμουζίνα, χαιρετούσε με βαρεμάρα τους φωτογράφους και τους παρευρισκομένους. Μετά, καθώς έμπαινε στο Αββαείο, χασμουρήθηκε σαν να μην υπάρχει αύριο, κάτι που επανέλαβε και μέσα στην αίθουσα.

Κάποια στιγμή προσπάθησε να παρενοχλήσει τη μαμά του, αλλά δεν βρήκε ανταπόκριση και έμεινε να την κοιτάζει. Μετά κοιτούσε το ταβάνι. Το πρόσωπο του ήταν το πρόσωπο ενός παιδιού που δεν θέλει να είναι εκεί.

https://twitter.com/acupofanna/status/1654798455674396672

Η Σάρλοτ το πάλευε να τον επαναφέρει στην τάξη, όμως ο Λούις είχε όρεξη για παιχνίδι.

Για ακόμα μια φορά, ο Πρίγκιπας Λούις μας θύμισε όλους εμάς που μας ανάγκαζαν να είμαστε στις οικογενειακές μαζώξεις και εκδηλώσεις, ενώ απλά θέλαμε να τρέξουμε, να παίξουμε μπάλα και να φάμε τηγανητές πατάτες.

* Φωτογραφία: Getty Images