Κανονικά θα έπρεπε να απαντήσει με Θύτη η Νέα Δημοκρατία αλλά, εντάξει, η δεξιά παράταξη δεν φημίζεται για το χιούμορ της ή τον αυτοσαρκασμό της. Αυτή η εισαγωγή αποτελεί παρένθεση, άσχετα αν βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας. Το κείμενο αφορά τον Μιθριδάτη και την απόφαση του να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές που, όπως όλα δείχνουν, θα είναι από τις πιο σκληρές των τελευταίων ετών.

Ήδη, μετά την τραγωδία στα Τέμπη, οι μηχανές έχουν πάρει μπροστά και οι προεκλογικές εκστρατείες όλων των κομμάτων ετοιμάζονται μέρα με τη μέρα να μπουν… Πώς το λένε μωρέ οι δημοσιογράφοι στο γυαλί; Α, ναι, «στην τελική ευθεία». Δεν μας έμεινε και πολύ. Στις 21 Μαΐου, την ημέρα που γιορτάζει η μισή Ελλάδα, θα είμαστε μέσα σε ένα παραβάν να βγάζουμε σέλφι. Ή να ρίχνουμε στην κάλπη την ψήφο μας, ό,τι θέλει κάνει ο καθένας δημοκρατία έχουμε.

Τις τελευταίες ώρες, μέσα σε αυτό το προεκλογικό πλαίσιο, είχαμε και την ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα που γνωστοποίησε με μερικές ρίμες (Όλα στη διαφθορά και μες στην κάμφορα δεν κάνει διαφορά η συμφορά και σφύρα αδιάφορα) ότι ο Μιθριδάτης των Ημισκουμπρίων θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στον Νότιο Τομέα της Αθήνας.

Ε, δεν ήθελαν και πολύ στη Νέα Δημοκρατία, έκαναν «ντίγκινγκ» στο Twitter του ράπερ και τον κατηγόρησαν για «ομοφοβικές και χυδαία σεξιστικές αναφορές». Ο Μιθριδάτης, με την σειρά του, απάντησε -μεταξύ άλλων- πως, «Το να μην μπορείς να διαχωρίσεις τη σάτιρα από την πραγματική θέση και άποψη φανερώνει μόνο περιορισμένη αντίληψη. Προφανώς, δεν μπορείτε καν να καταλάβετε ότι σε ‘επίμαχα’ tweets υπερασπίζομαι τις γυναίκες και καυτηριάζω τους άντρες!».

Διαβάστε τη συνέχεια όλο το 24ωρο του Μιθριδάτη provocateur.gr