Πριν από 2 χρόνια, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου συμμετείχε στο My Style Rocks και ήταν από τις παίκτριες που είχαν προκαλέσει περισσότερο τα αρνητικά σχόλια του κοινού. Πέρσι, στο Just The 2 Of Us, είχε υπάρξει η καταγγελία της για περιστατικό βίας από τον Τριαντάφυλλο, που έμεινε εκεί και ξεχάστηκε, με τον Τριαντάφυλλο να πηγαίνει στο Survivor και να γίνεται κάτι σαν ήρωας. Φέτος, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κάνει το 3/3 στα τηλεοπτικά προγράμματα τύπου ριάλιτι, αλλά δεν κάνει το 3/3 ως προς το κράξιμο από το κοινό.

Η Ευρυδίκη είναι από τις παίκτριες που ο κόσμος αποθεώνει περισσότερο, τόσο για τη στάση της σε αυτούς τους τσακωμούς μεταξύ Βαλάντη, Μυριέλλας, Κατσαούνη και λοιπών, όσο και για το ότι αγωνιστικά στέκεται παραπάνω από αξιοπρεπώς, προς έκπληξη των περισσότερων εξ ημών.

Μπορεί η σωματοδομή της και κυρίως το πληθωρικό της στήθος να την εμποδίζει από το να κολυμπήσει γρήγορα ή να τρέξει, αλλά δείχνει τέτοια πίστη στον εαυτό της στον τελικό στόχο που είτε θα κερδίσει είτε θα χάσει στην τελευταία βολή κι ενώ θα βρίσκεται διαρκώς μπροστά. Θα έχει προδοθεί εν ολίγοις από την κούραση της.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θα μπορούσε να γίνει ευκαιρία για να αλλάξει η συμπεριφορά των social media

Εκτός από τις προηγούμενες συμμετοχές της σε ριάλιτι, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είχε απασχολήσει πριν αρκετούς μήνες γιατί είχε κάνει μια ανάρτηση στο Instagram όπου έλεγε αναφερόμενη στους άντρες: «Nα τους αγαπάτε, να τους κάνετε τα χατίρια και να τους φροντίζετε όσο δεν πάει και τότε θα σας έχουν βασίλισσες». Μάλιστα, είχε αναρτήσει και μια φωτογραφία με τούρτα για τα γενέθλια του συζύγου της, που έγραφε «Μοναδικέ Αφέντη». Τότε είχε δεχτεί επίθεση και στα social, αλλά και από τηλεοπτικές εκπομπές.

Το Survivor όμως καταφέρνει με κάποιο τρόπο να λειτουργεί ως κολυμπήθρα του Σιλωάμ κι αυτόν που κάποτε το κοινό τον είχε στο στόχαστρο με αρνητικό πρόσημο, τώρα να τον έχει με θετικό. Προς το παρόν, και με την προοπτική να μην αποχωρήσει αυτή την επόμενη εβδομάδα, η Ευρυδίκη αποτελεί ένα παράδειγμα για το ότι οι άνθρωποι δεν είναι απαραίτητα και οριστικά οι ταμπέλες που θέλουμε να τους βάλουμε.

https://www.intronews.gr/survivor-tha-provalletai-kai-savvato-paraligo-na-piastoun-sta-cheria-pilidis-kai-katsaounis/life/tv/

Κάνουν λάθη, ναι. Αλλά αν δε μιλάμε για εγκλήματα και ατοπήματα που ακολουθούνται από μεταμέλεια, τότε καλό είναι να έχουμε μια παραπάνω εγκράτεια πριν πάνε να στήσουμε κάποιον στον τοίχο. Καλό είναι, ακόμα κι αν ο άλλος έχει πει μπαρούφα, να του δίνουμε την ευκαιρία να πει ένα «συγγνώμη» και να αποδεχτούμε ότι άλλαξε άποψη, ότι αναγνώρισε το λάθος.

Προφανώς και η εικόνα που βγαίνει από το Survivor δε σημαίνει πως είναι ενδεικτική. Είναι ένας μεγεθυντικός φακός η τηλεόραση και το Survivor είναι ένας ακόμα πιο «μεγεθυντικός» μεγεθυντικός φακός. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ίσως κερδίζει από τη γλυκύτητα της φωνής της και το ότι προς το παρόν δεν την έχουμε δει να ουρλιάζει και να γίνεται τοξική. Τοποθετείται, εκφράζει μια άποψη, χωρίς να καπελώνει άλλους όπως ο Βαλάντης.