Μια ονειρεμένη ζωή βίωσε ένα ζευγάρι εξαιτίας ενός τραπεζικού λάθους. Ο Hui Leo Gao και η σύντροφός του Kara Hurring έμειναν έκπληκτοι όταν η τράπεζα κατά λάθος έβαλε στον τραπεζικό τους λογαριασμό 10 εκατομμύρια δολάρια. Το ζευγάρι αποφάσισε να μην χάσει την «ευκαιρία. Πολυτελή ξενοδοχεία, φανταχτερά ρούχα, καζίνο και η ζωή του Gao και της Hurring άλλαξε για τα καλά.

Η ιστορία αρχίζει το 2009 όταν ο Gao υπέβαλε αίτηση για υπερανάληψη 60.000 δολαρίων προκειμένου να βοηθήσει την επιχείρηση πρατηρίων καυσίμων στη Νέα Ζηλανδία. Τα καλά νέα ήταν ότι η τράπεζα Westpac ενέκρινε το δάνειο. Ωστόσο, ο Gao ανακάλυψε ότι έγινε… κατά λάθος εκατομμυριούχος, αφού μέσα σε μια νύχτα του ενέκριναν 100 φορές το εγκεκριμένο όριό του, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Όταν κατάλαβε ότι το λάθος που έκανε η Westpac του επέτρεψε την πρόσβαση στα κεφάλαια, ο Gao άρχισε να σχεδιάζει πώς θα μπορούσε να τα μεταφέρει όσο ήταν διαθέσιμα σε αυτόν offshore», αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα. Το ζευγάρι διέφυγε αμέσως στην Κίνα έτσι ώστε να μην τους πιάσουν.

Διαβάστε όλο το στόρι στο Gazzetta.gr