Η απόλαυση στο sex αφορά και τα δύο φύλα. Τέλος στις εποχές που νομίζαμε ότι μόνο οι άντρες μπορούν να πετύχουν εκσπερμάτιση, καθώς τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και πιο γνωστό το squirting, στο οποίο ένας «πίδακας» νερού εκτοξεύεται από τον κόλπο της γυναίκας όταν διεγείρεται αρκετά το σημείο G.

Δεν χρειάζονται υπερβολές: δύο δάχτυλα, μέτρια δύναμη αλλά και ταχύτητα είναι αρκετά για να διεγείρεις το σημείο και να την κάνεις να τελειώσει.

Θέλεις, λοιπόν, να προσφέρεις στην παρτενέρ σου τους πιο έντονους οργασμούς; Έλα να απομυθοποιήσουμε μαζί 3 taboo που κυκλοφορούν για την γυναικεία εκσπερμάτιση και ανέβασε πολλά level την ερωτική σου ζωή.

Όχι… το squirting δεν είναι απλά «μύθος»

Το ακούσαμε και αυτό. Ότι το squirting είναι απλά ένας μύθος ή συμβαίνει μόνο στα πορνό.

Όχι, το squirting είναι πέρα για πέρα αληθινό και μάλιστα μπορεί να χαρίσει στο άτομο με το οποίο μοιράζεσαι το κρεβάτι σου τους πιο δυνατούς οργασμούς που έχει βιώσει ποτέ της.

Δεν «σκουιρτάρουν» όλες οι γυναίκες

Πριν κάνεις την παρτενέρ σου να νιώσει ότι κάνει κάτι λάθος ή πριν νιώσεις εσύ ο ίδιος ότι κάνει κάτι λάθος, έχε υπόψιν σου ότι δεν μπορούν όλες οι γυναίκες να κάνουν squirting. Κάποιες είναι έτσι by default, και δεν τους βγαίνει.

Ωστόσο, πολλές που νομίζουν ότι δεν μπορούν απλά δεν έχουν προσπαθήσει αρκετά μόνες τους ή με τους συντρόφους τους. Άλλες, δεν έχουν βρει κάποιον παρτενέρ να εμπιστεύονται αρκετά ώστε να νιώσουν τόσο άνετα που θα αφεθούν και θα έρθουν σε κολπικό οργασμό.

Κάνε την να νιώσει άνετα, πειραματίσου και δες την σεξουαλική ζωή και των δύο σας να απογειώνεται.

Το squirting δεν ισούται αυτόματα με οργασμό 

Παρά το ότι η σύντροφός σου μπορεί να σου κάνει μούσκεμα τα σεντόνια, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τελείωσε. Αναλόγως τον ερεθισμό, μπορείς να της το κάνεις ξανά και ξανά ενώ μπορείς να της χαρίσεις και έναν κλειτοριδικό οργασμό, ταυτόχρονα ή έπειτα. Καποιες φορές θα θέλουν να «σκουιρτάρουν» μόνο μία φορά, την ώρα που έρχονται σε κορύφωση ενώ άλλες θα θέλουν να ζήσουν πολλαπλές φορές την ευχαρίστησή αυτή.

Έτσι, εάν κάποιες φορές δεν την βλέπεις να ουρλιάζει από ευχαρίστηση όταν κάνει squirting, δεν είναι επειδή δεν της άρεσε αλλά επειδή έχει περιθώριο και για άλλους οργασμούς. Αυτή είναι και η μαγεία του γυναικείου σώματος, μπορεί να βιώσει πολλαπλούς αλλά και ταυτόχρονους οργασμούς.

Θυμήσου, καθώς το κλειδί στο sex είναι η επικοινωνία, ρώτησέ την κάθε φορά τι και πως το θέλει και άκου προσεκτικά τις οδηγίες της. Μόνο να κερδίσετε έχετε από αυτήν την εμπειρία και οι δύο σας, για το καλύτερο sex που έχετε κάνει ποτέ.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Cock Ring: Το δαχτυλίδι στύσης που υπόσχεται την πιο έντονη εκσπερμάτιση της ζωής σου

Γιατί δεν πρέπει να σε αγχώνει όταν ο σύντροφός σου δεν τελειώνει στο σεξ

Εσύ τι τύπος είσαι; Η Ειρήνη Χειρδάρη αναλύει τις 5 κατηγορίες ανθρώπων στο σεξ