Το The Office είναι ένα sitcom που αν ρωτήσεις 10 ανθρώπους που βλέπουν ξένες σειρές, θα στο βάλουν σίγουρα στις υποψήφιες επιλογές για το καλύτερο sitcom όλων των εποχών. Δεν είναι πολλές οι σειρές που μπορούν να έχουν τέτοια αποδοχή. Φιλαράκια, Big Bang Theory και Brooklyn Nine Nine. Αυτά τα 4 μπορούν να βρεθούν στην κορυφή, αλλά ξεκάθαρα είναι το The Office αυτό που προπορεύεται και μόνο από το Big Bang Theory θα μπορούσε να βρει σθεναρή αντίσταση.

Έχουν περάσει 11 χρόνια από τότε που τελείωσε η αμερικάνικη εκδοχή του και τώρα, μόλις χθες δηλαδή, έγιναν γνωστές κάποιες λεπτομέρειες για το τι θα δούμε στην επιστροφή του, καθώς πριν κάμποσους μήνες είχε γίνει γνωστό ότι υπήρχαν ζυμώσεις για την επάνοδό του. Τελικά, το δίκτυο Peacock ζήτησε από τους δημιουργούς του να γράψουν την επόμενη σεζόν, που δεν θα είναι, δυστυχώς, συνέχεια, αλλά μια νέα ιστορία με νέους πρωταγωνιστές.

Θα ήταν και μάλλον ριψοκίνδυνο να πάει να συνεχίσει το στόρι των αρχικών χαρακτήρων, ακόμα κι αν ήταν όλοι ψημένοι να το ξανακάνουν, αφού τα καλά πράγματα πρέπει να γίνονται μια φορά και να μένουν εκεί.

Στο νέο The Office λοιπόν, σύμφωνα με όσα αναφέρει το The Hollywood Reporter, οι δημιουργοί Γκρεγκ Ντάνιελς και Μάικλ Κόμαν θα μας μεταφέρουν στο εργασιακό περιβάλλον μιας καθημερινής εφημερίδας κάπου στο αμερικάνικο midwest. Η συγκεκριμένη εφημερίδα πνέει τα λοίσθια και ο εκδότης της βλέποντας όλους τους καλούς ρεπόρτερ να πηδάνε από το καράβι, στρέφεται σε νέους πρακτικάριους με στόχο να της δώσει το φιλί της ζωής.

Πριν μερικές βδομάδες είχε γίνει γνωστό πως βασικά μέλη του καστ θα είναι ο Ντόμναλ Γκλίσον και η Σαμπρίνα Ιμπατσιατόρε, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι ηθοποιοί, αφού το Peacock θέλει να ξεκινήσει σύντομα η παραγωγή, με στόχο να είναι έτοιμη η σειρά του χρόνου. Εξάλλου, το δίκτυο πλήρωσε αδρά για να αγοράσει τα δικαιώματα του The Office από το Netflix που τα είχε μέχρι πριν 1-2 χρόνια.

Κι επειδή πάντα είναι ένας καλός λόγος για να δεις ξανά κάποιες από τις υπεραστείες στιγμές του, πάρε κι αυτό το βίντεο.