Μια υπόθεση κλοπής από πολύ γνωστό και επιτυχημένο youtuber έχει βγει στη δημοσιότητα το τελευταίο 24ωρο. Ο συγκεκριμένος που είναι και ένας από τους πιο δυναμικούς influencers, κατηγορείται από παρουσιαστή της ελληνικής τηλεόρασης πως του έκλεψε 30.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο του καταστήματος στο οποίο είχε προσλάβει τον youtuber πριν μερικά χρόνια.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Πρωινό, ο παρουσιαστής έχει εργαστεί σε κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας και βρίσκεται φέτος ενεργά με δική του εκπομπή, χωρί να διευκρινίζεται έστω το κανάλι. Η υπόθεση της καταγγελίας έχει πάρει τον δρόμο του δικαστηρίου και η δημοσιογράφος Πολυξένη Καραμίχα ανέφερε πως οι αποδείξεις που έχει ο παρουσιαστής για την κλοπή, είναι ακλόνητες.

«Η υπόθεση αφορά σε πολύ γνωστό παρουσιαστή της Θεσσαλονίκης και έναν πάρα πολύ γνωστό influencer. Ο παρουσιαστής κάνει καριέρα σε κανάλια εθνικής εμβέλειας και έχει αυτή τη στιγμή και εκπομπή. Πριν από μερικά χρόνια, ο influencer, εργαζόταν σε κατάστημά του, υπεξαίρεσε από το χρηματοκιβώτιο 30 χιλιάδες ευρώ. Ο παρουσιαστής έχει αποδείξεις στα χέρια του γι’ αυτό και έχει κινηθεί εδώ και χρόνια δικαστικά και αναμένεται να γίνει η δίκη. Η δίκη θα γίνει σε λίγο καιρό και υπάρχουν ακλόνητες αποδείξεις εναντίον του Influencer από τον παρουσιαστή».

https://www.youtube.com/watch?v=P7KNcfkykA8