Τελικά τα κατάφερε ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Έναν χρόνο και βάλε είχε γίνει στενός κορσές στον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον αγαπημένο Ντάνο του κοινού, ώστε να βρίσκεται στο Survivor All Star. Αφού εισέπραξε απανωτές αρνήσεις, αφού του έγινε ξεκάθαρο από τον Ντάνο πως ο μόνος τρόπος να συμμετέχει, είναι ως παρουσιαστής, ο Ατζούν βρήκε τον τρόπο για να γίνει μέρος του μεγαλεπήβολου πρότζεκτ του ο δημοφιλέστερος όλων.

Όχι, ο Ντάνος δεν θα παρουσιάσει το ριάλιτι. Αυτός ο ρόλος ανήκει στον Γιώργο Λιανό. Ούτε όμως θα συμμετέχει ως παίκτης, αφού δεν ήθελε με τίποτα να ξαναζήσει το Survivor με όλες τις στερήσεις και σίγουρα θεωρεί εαυτόν μεγαλύτερο μέγεθος από τους υπόλοιπους που θα συμμετέχουν.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο Ντάνος θα έχει έναν ρόλο αντίστοιχο με αυτόν που είχε ο Γιώργος Λιανός στα πρώτα δύο Survivor, όσο τα παρουσίαζε δηλαδή ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Λιανός αναλάμβανε τα ρεπό του. Πιθανότατα ο Ντάνος να έχει κάπως πιο αναβαθμισμένο ρόλο και να συνυπάρχει με τον Λιανό στα παιχνίδια ή στα συμβούλια.

Φυσικά η αμοιβή του δεν θα είναι τα υπέρογκα εξαψήφια νούμερα που ακούγαμε ότι θα πάρει ως παίκτης, αλλά και πάλι, δεδομένου του ρόλου του, θα είναι ένα ποσό που σίγουρα ζαλίζει.

Ο πρώτος παίκτης που μίλησε επίσημα για τη συμμετοχή του στο Survivor All Star πάντως είναι ο Σάκης Κατσούλης που δήλωσε στην Έλενα Πολυκάρπου πως οι παίκτες αναχωρούν 18 Δεκεμβρίου για τον Άγιο Δομίνικο. Ο ίδιος εμφανίζεται θετικός, αλλά δεν έχει υπογράψει το προσύμφωνο ακόμα, γιατί έχει επιχειρήσεις και δεν θέλει να φύγει και να συμβεί κάτι που θα τις θέσει σε κάποιο κίνδυνο.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Δούκισσα Νομικού: Θα επιστρέψει με νέα τηλεοπτική εκπομπή μετά το Πρωινό

Ευθείες βολές προς τη Nielsen από τον Νίκο Μάνεση: «Συμβαίνουν διάφορα πράγματα που μας προσβάλουν»

Ελεονώρα Μελέτη: Νέες βολές προς τον Νίκο Μάνεση μετά την «τηλεοπτική αποχώρηση» του που ανακοίνωσε