Στην τελική ευθεία για την στελέχωση του Survivor All Star σε επίπεδο παικτών μπαίνει η παραγωγή του Acun Ilicali, έχοντας εξασφαλίσει την θετική απάντηση από 5 παίκτες, ενώ βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο με άλλα 6 άτομα. Μέχρι τα 24 όμως, από τα οποία θα αποτελείται η αρχική σύνθεση του All Star, υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά από την ίδια την παρουσιάστρια, η οποία ξεκαθάρισε πως πρόκειται για δικό της ρεπορτάζ κι όχι για ενημέρωση από τον ΣΚΑΪ ή την Acun Medya, οι 5 παίκτες που μοιάζουν σίγουροι για να πάνε στον Άγιο Δομίνικο, είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Τριαντάφυλλος, ο τελευταίος νικητής Στάθης Σχίζας και ο Περικλής Κονδυλάτος.

Από κει και πέρα, υπάρχουν 6 παίκτες, 3 ζευγάρια για την ακρίβεια, που βρίσκονται σε διαρκείς συζητήσεις και έχουν κάνει μια αρχική συμφωνία. Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι οι πιο σίγουροι, αφού κι ο ίδιος ο Σάκης το έχει πει ανοιχτά. Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου θα είναι απίθανο να μη δώσουν τα χέρια με την παραγωγή, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι στο 50-50, δεδομένου ότι έχουν χτίσει μια καριέρα σε αντίθεση με τους άλλους, ο δε Βασάλος γύρισε πριν λίγους μήνες από το Asia Express και σίγουρα θα πρέπει να δελεαστούν αρκετά περισσότερο.
Ο Σπύρος Μαρτίκας πάντως, που βρέθηκε στο Πρωινό Μας, υποστήριξε για τον ίδιο και τη Βρισηίδα ότι ακόμα δεν έχουν συμφωνήσει, ενώ ανέφερε πως ο Τριαντάφυλλος του έχει πει ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία μέχρι να εξασφαλίσει ότι θα είναι εντάξει το παιδί του με την εκ νέου αποχώρηση του.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε κι αυτή στην εκπομπή της Φαίης. Εκεί επιβεβαίωσε πως έχει κάνει ένα πρώτο ραντεβού και έκανε μια αρκετά σιβυλλική δήλωση, λέγοντας πως δεν ξέρει πως θα αφήσει πίσω την αγαπημένη της Σούκι, δηλαδή την γάτα της, και τους γονείς της. Ήταν μια δήλωση-ντρίμπλα και για την συμμετοχή της αλλά και για την ισχύουσα κατάσταση στη σχέση της με τον Βασάλο.

Τα ονόματα που έχουν αναφερθεί πάντως, δεν πείθουν ιδιαίτερα για ένα Survivor All Star, δεδομένου κι ότι ο Ντάνος Αγγελόπουλος δεν δύναται να συμμετέχει ως παίκτης. Έκανε πάντως μια δήλωση που προκάλεσε την αντίδραση του Σάκη Κατσούλη. «Έχω κάνει δύο συζητήσεις. Αλλά δεν θα το κάνουμε και συνέχεια αυτό το πράγμα. Ο Σάκης Κατσούλης μου είναι ένας άγνωστος άνθρωπος, τον γνωρίζω μόνο γιατί συμμετείχε σε ένα πρότζεκτ που έχει την ίδια ονομασία με αυτό που συμμετείχα εγώ».
Λίγο αργότερα, ο Σάκης Κατσούλης μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και έδειξε με τον τρόπο του ενόχληση. «Άλλο Ντάνος άλλο Σάκης. Ο καθένας πιστεύει αυτό που θέλει. Αν πιστεύει ότι είναι πιο πάνω από μένα, πολύ καλά κάνει. Εγώ είμαι χαρούμενος που με έχει στηρίξει ο κόσμος. Ο καθένας νιώθει και αισθάνεται αυτά που θέλει. Εγώ είπα τη γνώμη μου, δεν είπα ότι δεν ξέρω τον Αγγελόπουλο».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Στο GNTM περνούσα έναν εφιάλτη, προσποιούμουν την χαρούμενη»

Θάλεια Παπακώστα: «Έχω αντιμετωπίσει σεξουαλική παρενόχληση και με Έλληνες σκηνοθέτες και με ξένους»

Σασμός: Η Αργυρώ έψαξε το προφίλ της Στέλλας στα social media και ο κόσμος ταυτίστηκε – «Μέση Ελληνίδα που τσεκάρει την πρώην»